Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Başkanı Serter Karşıyaka’da o platformla bir araya geldi: Manidar katılım!

CHP İl Başkanı Serter Karşıyaka’da o platformla bir araya geldi: Manidar katılım!

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter’in Karşıyaka'da faaliyet gösteren Demokrasinin Aydınlığında Üretenler Platformu'nun toplantısına katılması spekülasyonları da beraberinde getirdi. Platform başkanı Rafet Yacan’ın uzun süredir ilçe başkanlığı için isminin geçmesi ilçe kulislerinde “Serter’in Karşıyaka’da başkan adayı Yacan” şeklinde yorumlanırken, il kongresinde aday olacağını açıklayan Serter’in delege seçimleri öncesi bu tarz toplantılarla ilçelerde nabız yokladığı iddia edildi. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu ve İl Başkanı Serter’den toplantıyla ilgili açıklama geldi. CHP İl Başkanı Karşıyaka’da o platformla bir araya geldi

  • Ege Postası
  • 29.07.2015 - 14:56
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter’in, Karşıyaka'da faaliyet gösteren Demokrasinin Aydınlığında Üretenler Platformu'nun  toplantısına katılması beraberinde spekülasyonları da getirdi.

PLATFORM BAŞKANININ ADI İLÇE İÇİN GEÇİYOR
CHP İl Başkanı Serter'in, ismi ilçe başkanlığı için geçen Rafet Yacan’ın başkanlığını yaptığı ve çoğunluğunu partililerin oluşturduğu platformun toplantısına katılması ilçe kulislerinde “Serter’in Karşıyaka’da başkan adayı Yacan” şeklinde yorumlanırken, Serter’in delege seçimleri öncesi bu tarz toplantılarla ilçelerde nabız yokladığı iddia edildi.  



HABER VERMEDİ
Yerel yönetim ve parti içi sıkıntıları sık sık gündeme getiren  Demokrasinin Aydınlığında Üretenler Platformu'nun  toplantısına katılan Serter’in, Karşıyaka’ya gelişinden ve toplantıya katılacağından İlçe Başkanı Mustafa Özuslu’yu haberdar etmemesinin, Özuslu ve yönetimi   tarafından manidar karşılandığı öğrenildi.



ÖZUSLU: BAŞKANI ARADIM
İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, Ege Postası’na yaptığı açıklamada konu hakkında İl Başkanı Serter’le görüştüğünü ifade etti. Özuslu, “ Toplantıdan haberim yoktu. İl başkanı da geleceğinden haberdar etmedi. İl başkanlığı önemli bir makamdır. Bu makamı tartıştırmam. Bu kendi aramızda halledeceğimiz bir konudur. İl Başkanımıza telefon ettim, konuştum. Çözdük meseleyi. Kötü niyet yok. Benim açımdan mesele yok.  Bu konu üzerinden kimse spekülasyon yapmasın. Bu platformu tanıyoruz. Partide tespit ettikleri sıkıntıları gündeme getiriyor, yerel yönetime yönelik eleştiri yapıyorlar. Kendilerini parti çalışmalarına çağırıyoruz ama kendi başlarına çalışmayı seviyorlar. Seçim sürecinde çalışmak için davet ettik, daveti reddettiler. Bu tip platformlara hep çağrı yaptım. Söyleyeceklerinizi kahve köşelerinde park köşelerinde yapmayın diyorum. Ne konuşulacaksa parti içinde konuşalım. Bu çağrıyı bir kez daha yineleyelim. Parti herkesin partisi. Toplantılarınızı gelin salonumuzda yapın” dedi.

SERTER: SPEKÜLASYON YAPILMASIN
Toplantıya katılmasının arkasında herhangi bir art niyet aranmaması gerektiğini ifade eden İl Başkanı Serter ise, “ Uzun süredir bir davet yapıyorlardı. Eşimle birlikte gittim. Bir davet üzerine gittim. Özel bir toplantı değildi. Bulunduğum ortamda partiyi ve belediyeyi eleştirtmem. Bu olmadı zaten. Kongre takvimi işliyor. Katıldığımız toplantılar üzerinden spekülasyon yapılmasın” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.