Dolar 32,5744
%0.11
Euro 34,9831
%0.44
Altın 2.432,590
%0.39
Bist-100 9.754,00
%0.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serter'den danışma kurulunda 1 tavsiye 1 temenni 1 isyan!

Serter'den danışma kurulunda 1 tavsiye 1 temenni 1 isyan!

CHP İzmir İl Kadın Kolları Danışma Kurulu toplantısında konuşan CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, partili kadınlara gerek ilçe binalarında gerekse de saha çalışmalarında karşılaştıkları vatandaşlara gülümsemeleri tavsiyesinde bulundu, “ Gülmesini bilmeyen dükkan açmasın” dedi. Türkiye’de CHP’nin aldığı yüzde 25 oy oranının mutlu edici olmadığını ifade eden Serter, “Keşke her yer İzmir olsa” temennisinde bulundu. İşsizliğe dikkat çeken Serter, “7 ayda bir adam bile bir yere yerleştiremedim. 10 bine yakın CV var elimde. Belediyelerimiz full dolu” dedi.

  • Ege Postası
  • 29.07.2015 - 11:57
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Kadın Kolları Danışma Kurulu, Kaya Prestige Otel’de başladı.  CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, toplantıya eşi Huriye Serter’le birlikte geldi. Toplantıda CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Sumru Karaer, kadın kolları MYK üyeleri, il kadın kolları yönetimi, kadın kolları ilçe başkanları ve yöneticileri, il kadın kolları yöneticileri, geçmiş dönem il kadın kolları başkanları, kadın kolları kurultay delegeleri hazır bulundu. 

YANYA: HARİCİ VE DAHİLİ ENGELLER ÇIKTI
CHP’de 3,5 yıl parti eğitmenliği yaptıktan sonra il kadın kolları başkanı olduğunu hatırlatan İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yanya, “Genel seçimlere az bir süre kala görevi kabul etmek ateşten gömlek giymek gibiydi. Önümüze harici ve dahili çeşitli engeller çıktı. Harici engelleri sizlerle birlikte aştık. Dahili engelleri, fikir ayrılıklarımızı kol kırılır yen içinde alır anlayışıyla birbirimizi ,incitmeden çözmeye çalıştık. Genel seçimlerde 28 ilçede birinci çıktık. Bu başarıda en büyük pay sahibi evinden ailesinden fedakarlık yapan siz kadınların eseridir” dedi.

YILDIZLI 10 VERDİ
İl Başkanı Bedri Serter partili kadınların hem önseçim hem genel seçimde çok özveriyle çalıştığını ifade etti, “ Karneniz 10 üzerinden yıldızlı 10” dedi. 

GÜLMESİNİ BİLMEYEN DÜKKAN AÇMASIN
Partili kadınlara, gerek ilçe binalarında gerekse de saha çalışmalarında karşılaştıkları vatandaşlara gülümsemeleri tavsiyesinde bulunan Serter, “ Gülmesini bilmeyen dükkan açmasın. Gülmesini bilmemiz gerek. Her gün değişik sorunları olan arkadaşlarımız geliyor. Kiminin ailevi sorunu olur kiminin maddi sorunu olur. Gülerek karşılarsak güzel olur.  Belki iş bulamıyoruz belki cebine para koyamıyoruz ancak güleryüz onlar için yeterli olabiliyor” dedi.

KEŞKE HER YER İZMİR OLSA
Türkiye’de CHP’nin aldığı yüzde 25 oy oranının mutlu edici olmadığını ifade eden Serter, “Keşke her yer İzmir olsa. 28 ilçe de birinciyiz. Her taraf İzmir olsa iktidarız. Hiç olmazsa uzun boylu uzun kollu uzun dilli adamı bitirdik. O bir tarafa gitti. Koalisyon masasından son kalkacak parti biziz. Uyanık olmalıyız. Nerede tombalak atacakları belli olmaz. Erken seçim olursa pozisyon çok fazla değişmez. Yarışlar, bedel ödemeler. 6-7 ay daha heba olur” dedi. 

İŞ ÇIKIŞI
İşsizliğe dikkat çeken Serter, şunları söyledi;
“İl başkanı olarak 7 ayda bir adam bile bir yere yerleştiremedim. 10 bine yakın CV var.  Çok büyük bir sorun. Koalisyon hükümetinde olursak kendi imkanlarımızı yaratabiliriz. Belediye başkanlarımızla görüşüyorum. Yapacak bir şeyimiz yok diyorlar. Ful doluyuz diyorlar. Bir arkadaşımın Kemalpaşa’da fabrikası vardı. Montaj için 30 elemana ihtiyacı oldu asgari ücret yemek sigorta sadece bir kişi çıktı işi beğenmedi ve geri döndü. Herkes belediyede devlet kademesinde mi iş bulacak. Belediyeler resmi kurumlar elbette daha rahat çalışma ortamları ama eziyet çekmeden sonuca varamıyoruz.  Gençlerin daha özverili arzulu ve istekli olması lazım.   Sizlerden ricam çevrenizdeki arkadaşları özel sektörlere yönlendirin.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.