Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Narlıdere'de sahte liste skandalı

CHP Narlıdere'de sahte liste skandalı

CHP İzmir’de delege seçimleri öncesi üye listeleri askıya çıkarken, Narlıdere’de skandal bir iddia ortaya atıldı. CHP Narlıdere ilçe binasında Genel Merkez'den gelen mavi mühürlü liste yerine kağıt cinsi ve mühür rengi farklı, fazladan üyenin olduğu bir başka listenin askıya çıkarıldığı iddia edildi. Ege Postası’nın edindiği bilgiye göre listeye il başkanlığı el koydu. İlçe Başkanı Cafer Esen ve yönetiminin görevden alınabileceği iddia edildi. CHP İzmir’de o ilçede

  • Ege Postası
  • 29.07.2015 - 13:06
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’de kongre/kurultay takvimi işlerken, Genel Merkez üye hazirun listelerini il ve ilçe başkanlıklarına gönderdi. Listeler askıya çıkarken, CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı.
 
KAĞIT CİNSİ VE MÜHÜR RENGİ FARKLI
Narlıdere ilçe binasına, Genel Merkez’den gönderilen ve bir nüshasının da il başkanlığında olduğu mavi mühürlü üye listesi yerine, siyah mühürlü kağıt cinsi farklı ve fazladan  üyenin olduğu bir listenin asıldığı iddia edildi.
 
İL BAŞKANLIĞI EL KOYDU
CHP İzmir İl Başkanlığı’nın, listeyle ilgili gelen şikayet üzerine harekete geçtiği ve tutanak tutarak siyah mühürlü listeye el koyduğu öğrenildi. İl başkanlığının müdahalesi sonrası Genel Merkez'den gelen liste askıya çıkarıldı. İl başkanlığının Genel Merkez'den gelen mavi mühürlü listeyle, ilçe binasına asılan siyah mühürlü listeyi karşılaştıracağı öğrenildi. 
 
FARKLILIK ÇIKARSA...
Listede üye sayısında farklılık çıkması halinde listenin ilçe binasına asılması nedeniyle İlçe Başkanı Cafer Esen ve yönetiminin görevden alınabileceği iddia edildi.

ESEN: DOĞRU OLMADIĞINI ANLAYINCA ASMADIK
CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen, “ Evet bir durum yaşandı. Hazirun listesinde bir sıkıntı vardı. Genel Merkez ve il başkanlığıyla iletişime geçtik. Doğru liste olmadığını anladığımızda asmadık. Şuanda mavi mühürlü listemiz ilçe binamızda asılı” dedi.

İl Sekreteri Osman Peri ise iddialar hakkında,  il başkanlığı olarak araştırma yaptıklarını ifade etti. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.