Dolar 32,4318
%0.03
Euro 34,6925
%-0.32
Altın 2.428,000
%-0.29
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu sergi engelleri aşıyor

Bu sergi engelleri aşıyor

Buca Belediyesi, engelli vatandaşların el emeği sergisine ev sahipliği yapıyor. Tamamı engelli vatandaşlar tarafından üretilen birbirinden güzel el emeği ürünlerinin sunulduğu sergi ziyaretçilerini bekliyor.

  • Ege Postası
  • 07.08.2015 - 10:01
Buca Belediyesi ve Buca Engelliler Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü kurslarda üretilen ürünler açılan sergide Bucalıların beğenisine sunuldu. Çamlıkule Kültür Spor ve Sanat Merkezi’nde açılan sergide, engelli vatandaşların ürettiği birbirinden güzel el emeği ahşap ürünler, kurdele nakış ürünleri, tasarım takı ve tepsiler sergileniyor. Bir hafta boyunca açık olacak sergiyi ziyaret eden vatandaşlar beğendiği ürünleri de satın alabilecekler. Sergi 13 Ağustos tarihine kadar gezilebilecek.

Çok mutluyuz
Belediyenin tahsis ettiği kurs alanında oldukça mutlu olduklarını dile getiren Buca Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Parıltı, “Engelli arkadaşlarımızın, zihinsel engelli bedensel engelli ve kas hastalarımızın hep birlikte yaptıkları ürünleri burada mini bir sergide sergiliyoruz. Burası Belediyemizin bizlere verdiği yer, şu anda çok mutluyuz. Daha önce bu kadar rahat bir yerimiz yoktu. Burayı bizlere Belediye başkanımız kurs merkezi olarak tahsis etti. Ben buradan başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bizlere harika bir yer sundu” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.