Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes’te sabah meclisi!: O tahsis onay aldı mı'

Menderes’te sabah meclisi!: O tahsis onay aldı mı'

CHP Grubu’nun tam kadro katılmaması nedeniyle dün yapılamayan Menderes Belediyesi Ağustos ayı meclis oturumu sabah 09:00’da gerçekleşti. 10 dakika süren mecliste merakla beklenen arazi tahsisiyle ilgili madde oy birliğiyle geçti. CHP, araziye yapılacak spor tesislerinin 2 yıl içinde bitirilmesi şartıyla AK Partili Başkan Bülent Soylu'ya yetki verdi. Tahsis konusu Büyükşehir Meclisi'ne gidecek. Menderes’te sabah meclisi!

  • Ege Postası
  • 06.08.2015 - 11:21
EGE POSTASI - AK Partili Bülent Soylu’nun Belediye Başkanı olduğu Menderes’te  mecliste çoğunlukta olan CHP grubu, Ağustos ayı birinci meclis toplantısına tam kadro katılmadı. CHP Grubu toplantıya katılmayınca yeterli çoğunluk sağlanamadı, meclis yapılmadı. Belediye Başkanı Soylu yeni toplantı kararı aldı. Toplantı için Perşembe sabahı 09:00'a çağrı yapıldı.

''MENDERES'TE MECLİS YAPILMADI'' HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

AK PARTİ TEPKİLİ
Menderes’te yeterli muhalefeti yapmıyor diye eleştirilen ve CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ile  kurmaylarının da müdahale ederek “Sert muhalefet” yapın mesajı verdiği CHPli meclis üyelerinin toplantıya katılmaması manidar karşılanmıştı.
Geçtiğimiz ay CHP ve AK Partililerin oyları ile komisyonlara gönderilen Gençlik ve Spor Bakanlığı’na arazi tahsisi ile ilgili maddenin görüşüleceği meclisin yapılamaması, AK Parti cephesinden tepki görürken, CHP Grup Başkanvekili Mustafa Öztürk, “ Meclise hazırlanamadık. O yüzden katılmadık. Kimse altında bir şey aramasın demişti.
 
O MADDE OYBİRLİĞİYLE
Gözler sabah ki mecliste ve arazi tahsisi ile ilgili maddedeydi. CHP Grubu’nun katılımıyla meclis gerçekleşti. 10 dakika süren meclisin ilk gündem maddesi olan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na arazi tahsisi ile ilgili madde oy birliğiyle kabul edildi. Böylece arazinin 25 yıllığına gençlik merkezi ve spor alanları yapılması için tahsisine onay çıkmış oldu
.CHP Grubu araziye yapılacak spor tesislerinin 2 yıl içinde bitirilmesi şartıyla Başkan’a yetki verdi.Tahsis konusu Büyükşehir Meclisi'ne gidecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.