Dolar 32,2447
%-0.09
Euro 35,0272
%-0.16
Altın 2.490,500
%0.98
Bist-100 10.602,00
%2.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziler’den Başkan Selvitopu’na teşekkür plaketi

Gaziler’den Başkan Selvitopu’na teşekkür plaketi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Derneğin Genel Sekreteri Hüseyin Alaş, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Tolan ve üyeler Bülent Kızıl ile Bayram Ferda Şahin, Karabağlar ilçesinde oturan 100’e yakın ihtiyaç sahibi muharip gaziye Sosyal Destek Kartı veren Karabağlar Belediyesi’ne teşekkür etti ve Başkan Selvitopu’na plaket verdi.

  • Ege Postası
  • 06.08.2015 - 10:18
Ziyarette Genel Sekreter Hüseyin Alaş, Başkan Selvitopu’nun derneğe verdiği desteği hatırlattı ve bugüne kadar kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ifade etti. Alaş, “Sayın Başkan’ımız derneğimize verdiği hizmetlerden dolayı her zaman kalbimizde. Bizlere verdiği hizmetin çok ayrı bir önemi var. Bugün Karabağlar ilçesinde oturan  gazilerimize maddi ve manevi hizmetlerden dolayı hem teşekkür etmek, hem de yeni hizmet binasının hayırlı olması için ziyarette bulunduk. Biz de Başkan’ımızı dernek binasında ağırlamaktan ayrı bir mutluluk duyacağız” dedi.

Burası sizin eviniz
Şu ana kadar Karabağlar ilçesinde oturan 100’e yakın ihtiyaç sahibi Muharip Gaziye, Sosyal Destek Kartı veren Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, sosyal sorumluluk kapsamında çalışmalarına devam ederken,   Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendisine sunmuş oldukları plaketten dolayı dernek üyelerine teşekkür etti. Belediyenin kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunun altını çizen Başkan Selvitopu , “Burası sizin eviniz, başımızın üzerinde yeriniz var. Sizleri her zaman ağırlamaktan mutluluk duyacağız.” diyerek Karabağlar Belediyesi olarak muharip gazilere desteği sürdürecekleri mesajını verdi. Başkan Selvitopu ayrıca, iki ayda bir yayınlanan ve içeriğinde belediye haberlerinin bulunduğu Karabağlar Dergisi’ni de gazilere takdim etti.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.