Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da zabıta denetimi: Taviz yok

Bayraklı'da zabıta denetimi: Taviz yok

Bayraklı Belediyesi zabıta ekipleri özellikle ilçedeki okul kantinleri ve lokantalara yönelik denetimlerini sıklaştırdı.Son incelemelerde hijyen kurallarına uyman işletmelere işlem yapıldı, eksiklikleri kısa sürede giderilmesi istendi.

  • Ege Postası
  • 02.03.2016 - 11:14
Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı Gıda Denetim Ekipleri, lokantalarda yaptığı incelemelerde iş yerlerini hijyen kurallara uyması konusunda uyardı. Bazı iş yerlerinde çöp kovalarının açık, duvar ve tavanlarda deforme olduğunu tespit eden ekipler, eksikliklerin kısa sürede tamamlanması için uyarıda bulunurken aynı zamanda bu iş yerlerine gıda denetim tespit tutanağı düzenledi.

TAVİZ YOK
Sağlıklı gıda tüketiminin önemine değinen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu konuda oldukça hassasız. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile gıda tüketimi yapmaları için denetim ekiplerimiz her gün farklı noktalardaki işletmelere giderek denetimde bulunuyor. Şimdiye kadar büyük bir aksaklıkla karşılaşmadık. Bu durum bizim açımızdan oldukça sevindirici. Hijyen konusunda duyarlı olan esnafımıza teşekkür ediyorum.
Denetimlerimiz aralıksız devem edecek. Vatandaşlarımızın sağlığını tehlikeye atacak en küçük aksaklığa taviz vermeyeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.