Dolar 32,3611
%-0.37
Euro 34,7393
%-0.19
Altın 2.393,550
%-1.2
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da turnuva nefes kesiyor

Bayraklı'da turnuva nefes kesiyor

Bayraklı Belediyesi tarafından organize edilen Süleyman Seba Gençlik Futbol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Turnuvada 18 takımda toplam 270 genç ter döküyor. Kıran kırana geçen mücadelelerde oyuncular ve futbolseverler keyifli dakikalar geçiriyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Gerçekten efsane futbol adamı Süleyman Saba’nın adına yakışan bir turnuva gerçekleşiyor” dedi. SEBA'NIN ANISINA...

  • Ege Postası
  • 30.01.2015 - 11:41
İZMİR - Bayraklı Belediyesi spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor. Bu yıl ilk kez düzenlenen Süleyman Seba Gençlik Futbol Turnuvasına 18 takım katıldı.  İzmir’in her bölgesinden katılımcıların bulunduğu turnuva 27 Ocak’ta başladı. Grup maçlarının ardından A ve B gurupları beşer takım, C ve D grupları ise dörder takımın yer aldığı turnuva yarı final ve final maçlarıyla sonuçlanacak. Turnuvaya katılan ve kıyasıya mücadele eden takımlar arasında dereceye giren ve şampiyon olanlara 6 Şubat saat 14.00’de Şehit Ümit Boz Tesislerinde final maçının ardından düzenlenecek törenle kupa, madalya ve katılım belgesi verilecek.



YENİ SPOR SAHALARI VE TESİSLER KAZANDIRIYORUZ
Turnuvanın adına yakışır şekilde devam ettiğini kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Merhum futbol adamı Süleyman Seba adına düzenlenen turnuva sürüyor. Zaman zaman maçları takip etme fırsatı buluyorum. Gençlerimiz Şehit Ümit Boz tesislerinde ter döküyor, mücadele ediyor. Ve bunu Seba’nın adına yakışır şekilde centilmence sürdürüyor. Gençlerimizin sporla uğraşmasını gerçekten önemsiyoruz. Bunun için farklı kurslar açıyoruz. İlçemize yeni spor sahaları ve salonları kazandırıyoruz. Yakında Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nu hizmete açacağız ” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.