Dolar 32,4004
%-0.11
Euro 34,8075
%0.19
Altın 2.434,770
%-0.16
Bist-100 9.977,00
%0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da 3 istifa

Bucaspor'da 3 istifa

BUCASPOR'da 24 Aralık'ta yapılan olağanüstü kongrede göreve gelen Çetin Kayışlı başkanlığındaki yönetim henüz 1 ayını bile doldurmadan 3 fire verdi.

  • Ege Postası
  • 20.01.2015 - 12:48
Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Çimen, Sıraç Demir ve İsmet Altun, bugün taraftar derneğinin facebook hesabına yazdıkları mesajla istifa ettiklerini duyurdu. Sıraç Demir mesaında, "Kendi öz irademle Bucaspor yönetiminden istifa ediyorum. Sadece aile nedenlerinden dolayı kulüpten ayrılıyorum" ifadesini kullanırken, İsmet Altun ise kulübe yararlı olamayacağını düşündüğü için görevi bırakma kararı aldığını açıkladı.

"Bana gelen istifa yok" diyen Başkan Çetin Kayışlı, "Böyle bir şey olursa da kabul etmem. Neden böyle bir açıklama yaptıklarına anlam veremedim. Kulübü en zor döneminde sahiplendik. Kimse bir yere gitmiyor. Bu yola beraber çıktık, beraber devam edeceğiz" diye konuştu. Başkan Kayışlı'nın istifalarını geri almaları konusunda bir görüşme yaptığı Çimen, Demir ve Altun'ıunr geri adım atmadıkları öğrenildi.

Üç yöneticinin parasal konularda üzerlerine düşeni yaptığı, ancak diğer yöneticilerin ellerini ceplerine atmamaları yüzünden istifa ettiği iddia edildi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.