Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı araç filosunu güçlendirdi

Bayraklı araç filosunu güçlendirdi

Bayraklı Belediyesi araç filosunu katılan yeni araçlarla güçlendirdi. 2 milyon liraya mal olan 12 araçla Bayraklı’ya daha iyi hizmet etmeyi amaçladıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Vatandaşlarımıza kaliteli hizmet verebilmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Bayraklı araç filosunu güçlendirdi

  • Ege Postası
  • 26.11.2015 - 10:50
Osmangazi hizmet binası yanındaki araç amirliğinde belediyenin filosunun yeni katılan 12 araç törenle hizmete girdi. Filoya bir adet 30 kişilik Isuzu otobüs, çeşitli müdürlüklerde kullanılmak üzere 3 otomobil ve 1 kamyonet, Fen İşleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere ekskavatör,  kepçe, forklift ve iki kamyonet ve iki damperli kamyon katıldı.

KALİTELİ HİZMET
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeni araçlarla hizmeti artırmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Karabağ, iş makinelerini bir yerden bir yere taşımak için bir tır da aldıklarını belirterek, “Süre kaybı olmaması belediye araçlarını tırla taşıyacağız. Doğançay’daki temizlik işleri müdürlüğüne bir rampa çalışması yaptık. Harmandalı’na giden çöpler artık tırla taşınacak. Bir tır 6 kamyon çöp alıyor. Bir tane daha alacağız. Daha kısa sürede temizlik yapılacak. Daha iyi hizmet üretilecek” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.