Dolar 32,3284
%0.24
Euro 35,1063
%-0.04
Altın 2.296,350
%0.83
Bist-100 9,05
%2.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Cup teşekkürü

İzmir Cup teşekkürü

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ve Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “İzmir Cup Tenis Turnuvası” organizasyonuna verdiği destek nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 26.11.2015 - 10:40
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle geçtiğimiz Eylül ayında düzenlenen “Folkart İzmir Cup Tenis Turnuvası”nın organizasyon başarısı, tenis dünyasında önemli izler bırakırken, Türkiye  Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ve Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret ederek hem bu turnuvaya hem de tenis sporuna katkıları nedeniyle şükranlarını sundu. Durmuş, Başkan Kocaoğlu’na bir de tenis raketi armağan etti.

İzmir'de spor altyapısını güçlendirerek geliştirmeyi ve uluslararası etkinlik sayısını artırmayı öncelikli hedeflerden biri olarak belirlediklerini ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'in köklü bir tenis kültürüne sahip olduğunu, bu mirası sürdürmenin büyük önem taşıdığını belirtti. Başkan Kocaoğlu, “İzmir Cup Tenis Turnuvası, kentimizin tanıtımına önemli katkılar sağlıyor ve bu katkı artarak devam edecek. Bu çorbada bizim de tuzumuz varsa, bundan ancak onur duyarız” diye konuştu.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ise İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden gördükleri destek ve ilginin tüm yerel yönetimlere örnek olması gerektiğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.