Dolar 32,5101
%0.22
Euro 34,9197
%0.51
Altın 2.431,740
%-0.28
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tatı adına sahte Facebook açtılar

Başkan Tatı adına sahte Facebook açtılar

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı adına kötü niyetli kişiler tarafından sahte “Facebook” açıldı. Kendisinin de sosyal medyayı yakından takip ettiğini söyleyen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, kendi adına açılan ve birçok üye ve arkadaşı bulunan bu “sahte facebook” adresine karşı hızlı bir müdahale başlattı..

  • Ege Postası
  • 08.11.2012 - 12:16
İZMİR -Dünya’da milyonlarca insan tarafından kullanılarak takip edilen adı “Facebook” olan bu sosyal paylaşım sitesinde Başkan Ercan Tatı adına sahte hesap açıldı. Kendisinin de sosyal medyayı yakından takip ettiğini söyleyen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, kendi adına açılan ve birçok üye ve arkadaşı bulunan bu “sahte facebook” adresine karşı hızlı bir müdahale başlattı.
Her geçen gün gelişen teknolojiyi kötü amaçlarla kullananların duyarlı insanları kendi andını kullanarak kandırdığına işaret eden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı şunları söyledi:
“ Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı olarak kendi adıma açılan ve benimle uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan bir sahte Facebook adresi tespit edilmiştir. Benim isim ve bilgilerimi kullanarak yalan yanlış paylaşımlar yapan bu şahısları şiddetle kınıyorum. Tüm dünyanın kullandığı “Facebook” sosyal paylaşım ağını kötü amaçlarla ele geçirenler ve benim şahsım adına sahte profil açarak bu terbiyesizliği gerçekleştirenlere gerekli hukuki işlem sürecini de başlatmış bulunmaktayım. Şahsım ile alakası olmayan ve adım kullanılarak açılan “Ercan Tatı” olarak bilinen Facebook adresi kesinlikle bana ait değildir. Vatandaşlarımıza ve beni severek takip edenlere yönelik yapılan bu sahtekarlığa karşı herkesi uyarıyorum. Bu adres üzerinden paylaşılan ve yazılan hiçbir şey şahsım adına yapılmamaktadır. Bu sayfa üzerinden yapılan işlemlerin hiçbir doğruluğu da yoktur. Benim adıma oyun oynayanların kirli tuzaklarına kimse kapılmasın.”
Başkan Ercan Tatı, bu olaya karşı hukuki işlemlerin sürdüğünü de belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.