Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Öztürk: 76 milyon kardeşiz

Başkan Öztürk: 76 milyon kardeşiz

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, son günlerde yaşanan olayları değerlendirerek, “Bir ve beraberiz 76 milyon kardeşiz.” dedi.Alperen Ocakları Adana İl Başkanı Resul Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Öztürk’ü makamında ziyaret...

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 13:06
Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, son günlerde yaşanan olayları değerlendirerek, “Bir ve beraberiz 76 milyon kardeşiz.” dedi.

Alperen Ocakları Adana İl Başkanı Resul Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Öztürk, “Son günlerde meydana gelen bir takım olumsuzlukların toplumun genelinden kaynaklanmadığını bilmemiz gerekiyor. Ülkemizin her alandaki gelişimini engellemek isteyen çevrelerin tuzakları konusunda toplumun her kesiminin dikkatli olması gerekmektedir.” diye konuştu.

Alperen Ocakları Adana İl Başkanı Resul Bozkurt, İstanbul Taksim Meydanı Gezi Parkı’nda yapılacak bir düzenlemeyi bahane eden çevrelerin Türkiye’yi kaosa sürükleyecek girişimlere dönüştürülmeye çalışıldığına dikkat çekti. Bozkurt, “Bu oyunun farkına varıp birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla hareket etmemiz gerekiyordu. Aldığımız siyasi terbiye bunu gerektirir. Bu anlamda ülkemiz üzerinde oynanan oyunların boşa çıkması adına elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye hazır olduğumuzu ifade ediyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.