Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Çukurova sandık görevlilerini topladı

AK Parti Çukurova sandık görevlilerini topladı

Önümüzdeki yıl mart ayının sonunda yapılacak yerel seçimleri yaklaştıkça siyasi partiler de seçim çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti Çukurova teşkilatı seçimlerde görev yapacak sandık görevlileri ile düzenlediği toplantıda nelere...

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 13:02
Önümüzdeki yıl mart ayının sonunda yapılacak yerel seçimleri yaklaştıkça siyasi partiler de seçim çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti Çukurova teşkilatı seçimlerde görev yapacak sandık görevlileri ile düzenlediği toplantıda nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgiler verildi.

Yönetim Kurulu Üyesi Şadiye Çilingir’in organize ettiği toplantıya Başkan Ramazan Çırak, İl Başkan Yardımcısı Fikret Yeni, Serhan Güngör, Ulviye Öncel, Kadın Kolları yöneticileri ve Mahfessığmaz Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 100 sandık görevlisi katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren bilgilendirme toplantısında bu dönemde çok yoğun bir tempoyla çalışmaları gerektiğini ifade eden Başkan Çırak, “Çukurova belediyesini partimizin almasını istiyorsak yüksek tempoyla daha çok çalışmalıyız.” diye uyarıda bulundu.

Fikret Yeni de, “Partimiz sizin gibi inananların sayesinde güçlenmiştir. Sizlerin özverili çalışmalarıyla partimiz 10 yıldır iktidarda. Bu gücümüzü yerel seçimlerde tekrar göstermeliyiz.” dedi.

Yönetim Kurulu üyesi Şadiye Çilingir’de özverili çalışmalardan bahsederken mahallesindeki sandık görevlilerine başarı diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.