Dolar 32,5401
%-0.02
Euro 34,8477
%-0.05
Altın 2.424,020
%-0.25
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu çocukla çocuk oldu

Başkan Kocaoğlu çocukla çocuk oldu

İzmir’in çeşitli yerlerinde farklı etkinlikler ile kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda en anlamlı hediye İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Gündoğdu Meydanı’nda İzmirli miniklere özel bayram organizasyonu düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, yüzlerce çocuğa bayram coşkusu yaşattı.

  • Ege Postası
  • 23.04.2014 - 16:01
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında “Çocuk Şenliği” düzenleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Gündoğdu Meydanı’nda kurulan özel oyun parkurları ve düzenlenen renkli gösteriler ile İzmirli miniklerin yüzünü güldürdü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da bayram çocukları ile buluştuğu etkinliklerde renkli anlar yaşandı.

MİNİKLER FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN BİRBİRİYLE YARIŞTI
Düzenlenen etkinliklere eşi Türkegül Kocaoğlu ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla ile katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gün boyu gençlerle ve aileleriyle birlikte eğlendi. CHP İzmir Milletvekilleri, CHP İl Başkanı Ali Engin, CHP İzmir İl Yöneticileri, ilçe belediye başkanları ve belediyede görevli bürokratların da katıldığı etkinlikte Başkan Kocaoğlu ile fotoğraf çektirmek isteyen minikler ve velileri birbirleriyle yarıştı. Etkinliklerin ve gösterilerin düzenlendiği sahne önünde tek tek vatandaşları selamlayan Başkan Kocaoğlu, gösterileri çocuklar ile birlikte izledi.



ÇOCUKLARLA KUCAKLAŞTI, BAYRAM COŞKUSUNA ORTAK OLDU
Renkli anların yaşandığı alanda güler yüzü ile dikkat çeken Kocaoğlu, alanda bulunan çocuklarla sık sık şakalaşarak, kendileriyle yakından ilgilendi. Ayrıca törene takım elbise ve kravatla gelen Kocaoğlu, kendisinin elini öpmek için birbirleriyle yarışan miniklerin bu ilgisinden bunalınca üzerinde bulunan ceketini ve kravatını çıkartırken, bir süre daha gösterileri izledikten sonra alandan ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.