Dolar 32,5202
%-0.06
Euro 34,9164
%0.25
Altın 2.432,240
%0.37
Bist-100 9.719,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in turizm önderleri belli oldu

İzmir'in turizm önderleri belli oldu

6. İzmir Turizm Ödülleri sahiplerini buldu. 15 dalda ödül verilen yarışmada yılın turizm işletmecisi İzmir Arena Koordinatörü, CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Üyesi Birol Soylu ve Swiss Otel Grand Efes İzmir'in genel müdürü Rıza Elibol oldu.

  • Ege Postası
  • 23.04.2014 - 09:45
EGE POSTASI - İzmir Arena’da düzenlenen “6. İzmir Turizm Ödülleri” yarışması ödül töreni, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İl Kültür Ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, ETİK Başkanı Mehmet İşler,Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ile  turizm ve iş dünyasından çok sayıda temsilcinin katılımıyla gerçekleşti. Jüri tarafından belirlenen ödüller sahiplerine verildi.

İzmir Valisi Toprak törende yaptığı konuşmada İzmir’in önemli bir turizm ve kültür potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti. Toprak, belediyeler, STK’lar ve devlet kurumlarının işbirliğinde İzmir’in turizmde çok daha iyi yerlere geleceğini söyledi.

15  dalda ödül verilen yarışmada yılın turizm işletmecisi ödülü iki kişinin oldu. İzmir Arena Koordinatörü, CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Üyesi Birol Soylu ve Swiss Otel Grand Efes İzmir'in genel müdürü Rıza Elibol ödülü paylaştı.

Çevre ve kültürel değerleri koruma ödülü ise Bergama Belediyesi’nin oldu.

Gecede özel ödülün sahibi ise Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner’in oldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.