Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova’nın tribünü göründü

Balçova’nın tribünü göründü

Balçova Belediyesi Spor Tesisleri’nde yapımı devam eden 2 bin kişilik tribün ve engelli merkezinin kaba inşaatı tamamlanmak üzere. İnşaatı ziyaret eden Başkan Çalkaya çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  • Ege Postası
  • 28.11.2015 - 11:45
Balçova Belediyesi’nin Korutürk Mahallesi’nde bulunan spor tesislerinde eski demir oturma guruplarının yerine yapılan tribünün kaba inşaatı tamamlanmak üzere. İnşaat bölgesinde incelemelerde bulunan Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya çalışmalar hakkında bilgi aldı. Üç ay içinde tamamlanacak olan 2 bin kişilik tribünün alt katında da engelli merkezi ve işyerleri olacak.



Spor Tesisleri’nde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Göreve geldiğimizde burada toprak bir saha ve yapımı devam eden salon vardı. İlk etapta sahayı çimlendirerek spor salonu inşaatını tamamladık. Tribün çok büyük bir eksiklikti. Üç ay içinde hizmete açmayı hedefliyoruz. Tribünün altında oluşan boşluğu de engelli merkezi olarak değerlendireceği. Balçovalı engelli gençlerimiz burada el beceri kursları alarak ürünler üretecek. Bu ürünleri Down Cafe’de satıp para kazanacak” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.