Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da çok sesli koro kuruluyor

Bayraklı’da çok sesli koro kuruluyor

Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Çocuk korosunun ardın şimdide “Çok Sesli Koro” kurmak için çalışma başlattı. Başvurular devam ederken, seçmeler 3 Aralık Perşembe günü saat 19.30’da Osmangazi hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Başvurular devam ediyor, seçmeler başlıyor

  • Ege Postası
  • 28.11.2015 - 10:46
İZMİR - Bünyesinde kurduğu çeşitli korolarla müzik tutkunlarını bir araya getiren Bayraklı Belediyesi, bünyesinde ilk kez çok sesli koro kuracak. Çok sesli koroda yer almak için Kültür Müdürlüğü’ne başvuruda bulunanlar 3 Aralık Perşembe günü Saat 19.30’da Bayraklı Belediyesi Osmangazi Hizmet Binasında yapılacak seçmelere katılabilecek. Yetenek seçiminin ardından oluşturulacak olan çok sesli koro müzik eğitmenleri eşliğinde çalışmalarına başlayacak.



MÜZİĞE GÖNÜL VERENLERİ BEKLİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Türk Sanat, Türk Halk Müziği ve çocuk korolarının verdiği konserlerle büyük beğeni topladığını belirterek, “Korolarımızı kurarken bu kadar ilgi göreceğini düşünmemiştik. Verdikleri her konserde salonlar tıklım tıklım doluyor. Korolarımızda emeklilerimiz, çalışanlarımız, ev hanımlarımız kısacası her kesimden vatandaşımız bulunuyor. Müziğe ilgi duyan ve yeteneğine güvenen herkesi kuracağımız çok sesli koro seçmelerine bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.