Dolar 32,3708
%-0.34
Euro 34,7075
%-0.28
Altın 2.390,500
%-1.33
Bist-100 10.169,00
%1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da söz yine muhtarlarda

Karabağlar'da söz yine muhtarlarda

Karabağlar Belediyesi, ilçedeki sorunları yakından takip edebilmek ve daha iyi hizmet üretebilmek için düzenlediği bölgesel muhtar toplantılarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl başlatılan ve bu yıl da devam eden toplantılarda ilçedeki 58 mahalle 6 gruba ayrıldı. 11 mahalleyi kapsayan Üçkuyular bölge toplantısı Kocatürk Koleji'nde, 2. toplantı da Arap Hasan Mahallesi parkında gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 28.11.2015 - 10:54
Karabağlar’da 19 mahalleyi kapsayan, Üçkuyular ve Arap Hasan Mahallesi’nde gerçekleşen birinci ve ikinci toplantıya Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler ve muhtarlar katıldı.

Ekipler iyi çalışıyor
Karabağlar Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya Fahrettin Altay, Üçkuyular, Esentepe, Muammer Akar, General Kazım Özalp, Poligon, Şehitler, Metin Oktay, Esenyalı, Adnan Süvari, Maliyeciler, Arap Hasan, Basın Sitesi, Bahçelievler, Bahar, Doğanay, Reis, Esenlik ve Vatan mahallesi muhtarları katıldı. Tek tek söz alan ve mahallelerindeki sorunları ileten muhtarlar, genel olarak Karabağlar Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek ilgili birim müdürlüklerinin taleplere karşı oldukça duyarlı davrandıklarını, anında çözüm ürettiklerini ifade ettiler. Özellikle temizlik, fen işlerinin başarılı çalışmalarından dolayı belediye çalışanlarına teşekkür eden muhtarlar, parkların bakımının iyileştirilmesi, sokak hayvanları konusunda belediyenin kalıcı çözümler üretmesi konularında da taleplerini ilettiler.

Hizmet filosu güçlendi
Muhtarları dinledikten sonra değerlendirmelerde bulunan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, belediyede Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kurulduğunu hatırlattı ve mahalle muhtarlarının sorunlar için bu müdürlükle koordineli çalışabileceğini ifade etti. Toplantıya katılan muhtarlara da teşekkür eden Başkan Selvitopu, muhtar toplantılarının bölgesel sorunların iletilmesi için yapıldığını vurgulayarak şunları söyledi: “Yapılan iş yapılmıştır, esas amacımız sorunları konuşmaktır. Bu söylediğiniz eksiklikler bizleri de harekete geçirir. Bu toplantıları daha sık yapacağız. Karabağlar Belediyesi’nin hizmet filosunu güçlendirmek ve aksayan işlerin daha çabuk yapılabilmesi için araç ve iş makineleri alındı. Kamyon, ambulans, engelli taşıma aracı, iki kamyon, arazöz ve iki tane de mini kazıcı alındı. Parklarda ve fen işlerinde çalışmak üzere bir bom daha aldık. Bu araçlarımızı da önümüzdeki günlerde faaliyete koyacağız ve işlerimiz hızlanacak."

Firmalar uyarılacak
Başkan Selvitopu geri dönüşüm atıkları konusunda da sorunları dile getiren muhtarlara da açıklamada bulundu ve ilgili firmaları bu konuda uyaracaklarını ve sorunun çözüleceğini belirtti.

Toplantıya katılan muhtarlar:
Fahrettin Altay:Sinan Kilercioğlu
Üçkuyular:Mualla Candaş
Esentepe:Sebahattin Ceyhanlı
Muammer Akar:Sıtkı Kuzu
General Kazım Özalp:Niyazi Akgün
Poligon:Tarık Gavas
Şehitler:Aday Bozyiğit
Metin Oktay:Şahin Demir
Esenyalı:Ali Rıza Üner
Adnan Süvari:Harun Özbilmez
Maliyeciler:Saadet Kaya
Basın Sitesi: Berna Artukarslan
Arap Hasan: Hülya Torun
Bahçelievler: Halil Sarıcan
Bahar: Ahmet Cankurtalan
Doğanay: Halil Şenkuzu
Reis: Ali Şen
Vatan: Metin Bayrak
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.