Dolar 32,4315
%0.03
Euro 34,7446
%-0.17
Altın 2.431,300
%-0.15
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Eroğlu son ana kadar çalıştı: Havaalanı mesaisi

Bakan Eroğlu son ana kadar çalıştı: Havaalanı mesaisi

Seçim çalışmaları için İzmir'e gelen AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İzmir'den ayrılmadan önce ilçe ziyaretleri boyunca, vatandaşların kendisine birebir olarak ilettiği talepleri hava limanında tek tek değerlendirdi. Vatandaşların ilettiği talepleri sınıflandıran Bakan Eroğlu, çözümün bir an önce sağlanması için talepleri ilgili birimlere iletti. Bakan Eroğlu son ana kadar çalıştı

  • Ege Postası
  • 27.04.2015 - 12:26
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir 1'nci Bölge 1'nci sıra milletvekili adayı ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu hafta sonu programının ardından çalışmalarını İzmir'den ayrılmadan hemen önce de sürdürdü. İzmir'de seçime yönelik yaptığı ilçe ziyaretler kapsamında vatandaşın kendisine ilettiği talepleri Adnan Menderes Hava Limanı'nda da tek tek okuyup değerlendiren Eroğlu, talepleri ilgili birimlere bildirerek gerekli notları aldırdı. Vatandaşın ilettiği talepler, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk, Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal ile birlikte incelendi.



SORUNLARI, TALEPLERİ DEĞERLENDİRDİ 
Aday tanıtım toplantısının ardından seçim çalışmalarına hız veren Bakan Eroğlu, İzmir'de ilçe ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlar Eroğlu'na taleplerini yazılı ve sözlü olarak iletti. Vatandaşların ilçelerinde yaşadıkları sorunlardan, kendi sıkıntılarına kadar bir çok konudaki taleplerini kabul eden Eroğlu, İzmir'den  ayrılmadan hemen önce tüm talepleri tek tek okudu. Bakan Eroğlu'nun vatandaşlar tarafından iletilen sorunların da bir an önce çözüme kavuşturulması  konusunda birimlerin bir an önce harekete geçmesi için bilgi verdiği öğrenildi. Vatandaşların Eroğlu'na verdiği dosyalarda ve yazılarda ilçelerinde yaşadıkları sorunlar, öneri ve talepler yer aldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.