Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aydın'daki çalı yangını mahalleliyi korkuttu

Aydın'daki çalı yangını mahalleliyi korkuttu

Aydın'ın Osman Yozgatlı Mahallesi Kadıköy Caddesi kenarında tandır ekmeği yapmak için kullanılan yığın halindeki çalılar yandı. Çocukların çıkardığı tahmin edilen yangın, itfaiyenin bir saatlik çalışmasıyla söndürülebildi....

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 11:44
Aydın'ın Osman Yozgatlı Mahallesi Kadıköy Caddesi kenarında tandır ekmeği yapmak için kullanılan yığın halindeki çalılar yandı. Çocukların çıkardığı tahmin edilen yangın, itfaiyenin bir saatlik çalışmasıyla söndürülebildi. Söndürme çalışmalarına vatandaşlar da yardımcı oldu. Çalıların evlere uzak olması, muhtemel bir faciayı önledi.

Çalıları ekmek yapmakta kullandıklarını, bir kısmının da kendilerinin olduğunu belirten M.S., “Babam rahatsız. Çalıları yeni 350 lira vererek almıştık. Tandır ekmeği yapımında kullanıyorduk. Ekmek pişirmek için aldığımız çalılar yandı, biz de mağdur olduk.” dedi. Tandır ekmeği yapımında kullanılan çalıların evlerin arasında yığınlar halinde bulunmasına bazı mahalle sakinleri tepki gösterdi. Belediyenin tedbir almasını isteyen vatandaşlar, çalıların yerleşim dışında olmasının bir faciayı önlediğini söyledi. Yangında herhangi bir yaralanma olmazken maddi hasar meydana geldi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.