Dolar 32,3851
%0.02
Euro 34,5242
%-0.18
Altın 2.380,500
%0.01
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara’ya İzmir çıkarması

Ankara’ya İzmir çıkarması

Partisinin 95’inci kuruluş yıldönümü etkinliklerine ve il başkanları toplantısına katılmak için Ankara’da bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, burada İzmir ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla buluştu. Anıtkabir ziyaretinde İzmir çıkarması yapan İl Başkanı Deniz Yücel’in bugün öğleden sonra gerçekleşecek olan il başkanları toplantısında 24 Haziran seçim sonuçlarının analizi ve yerel seçim sürecine dair öneri ve taleplerin yer aldığı İzmir raporunu sunması da bekleniyor. İl Başkanı Yücel ve İzmirli başkanlar Anıtkabir’de

  • Ege Postası
  • 09.09.2018 - 12:47

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ıncı yıldönümü İzmir’de kutlanmaya başlarken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir’in ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları ile partisinin 95’inci kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılmak üzere Ankara’da.

İl başkanları toplantısına katılmak ve İzmir raporunu sunmak için iki gün önceden Ankara’ya giden CHP İl Başkanı Yücel, burada partisinin belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla birlikte kuruluş yıldönümü etkinliklerine katıldı. Anıtkabir’i ziyaret eden İzmirli başkanlar, Ankara’da İzmir rüzgarı estirdi.

AKŞAM KONSER VE GÖSTERİLERE DE KATILACAKLAR

CHP’nin 95’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapasında saat 19.00’da Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da Zülfü Livaneli bir konser verecek, Sunay Akın bir gösteri yapacak. İzmirli başkanlar bu etkinliklere de katılacak.

İL BAŞKANI YÜCEL, İZMİR RAPORUNU SUNACAK

Öte yandan 24 Haziran seçimlerinin değerlendirildiği ve kaybedilen 8 ilçenin başkan adaylarının erken açıklanması talebinin yer aldığı İzmir raporu ile Ankara’da bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, akşam gerçekleşecek etkinlikler öncesinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleşecek olan il başkanları toplantısına da katılacak ve burada İzmir raporunu sunacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.