Dolar 32,1838
%0.02
Euro 34,9458
%-0.12
Altın 2.504,720
%-0.23
Bist-100 10.895,00
%1.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Teşkilat Başkanı Kandemir'den AK Parti İzmir'e ziyaret

Teşkilat Başkanı Kandemir'den AK Parti İzmir'e ziyaret

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, teşkilat ziyaretleri kapsamında AK Parti İzmir İl Teşkilatını ziyaret etti. Toplantıda Kandemir'in teşkilata yerel seçimlere yönelik mesajlar verdiği ifade edildi. Teşkilat Başkanı'ndan AK Parti İzmir'e ziyaret

  • Ege Postası
  • 08.09.2018 - 17:58

EGEPOSTASI- AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, göreve yeni atanmasından dolayı hem teşkilatlarla tanışmak hem de yerel seçim stratejilerini belirlemek adına tura çıktı. Teşkilat buluşmalarına sabah saatlerinde Aydın teşkilatıyla başlayan, Kandemir öğleden sonra İzmir'e geldi.

AK Parti İzmir İl Binasındaki ziyarette Kandemir, ilk olarak İl Başkanı Aydın Şengül ve il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Toplantıda İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, il başkan yardımcıları Tanfer Kemerli, Hüseyin Özkan, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan dahzır bulundu.

Kandemir, yapılacak çalışmaların ve yaklaşan yerel seçimlerin yol haritasının istişare edildiği görüşmenin ardından ilçe başkanlarıyla da görüşecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.