Dolar 32,3841
%0.01
Euro 34,5799
%-0.02
Altın 2.385,530
%0.22
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'nin Teşkilat Başkanı Kandemir'den mesaj: İzmir'de başarıya inanıyoruz!

AK Parti'nin Teşkilat Başkanı Kandemir'den mesaj: İzmir'de başarıya inanıyoruz!

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, İzmir İl Başkanlığını ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Kandemir, AK Parti olarak İzmir’de başarıya ulaşılacağına çok inandığını da belirtti. AK Parti'nin Teşkilat Başkanı Kandemir'den mesaj:

  • Ege Postası
  • 09.09.2018 - 12:26

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, İzmir İl Başkanlığını ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Gerçekleşen tanışma toplantısında, yerel seçim öncesi partililere dikkat etmeleri gereken hususları aktaran Kandemir, İzmir’de kabiliyetli, istekli ve işi bilen bir ekip olduğunu belirterek, başarıya ulaşılacağına olan inançlarının tam olduğunu vurguladı. Toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ise, “İzmir’de, şeffaf ve her şeyi açıkça konuşan bir ekip sağladık. Çalışmak, koşturmak bizi asla yormaz. Teşkilat olarak başarıya inanıyoruz. Bize güvenen Genel Merkezimizi mahçup etmeyeceğiz” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen tanışma toplantısına Erkan Kandemir’in yanı sıra, AK Parti Ege Bölgesi Koordinatörü Murat Baybatur, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ve AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de katıldı. Kandemir, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla tek tek tanışıp görüşürken, İzmir’e ilişkin görüşlerini de aktardı. Kandemir, öncelikle İzmir teşkilatına geçtiğimiz ay yapılan AK Parti Olağan Kongresine gerçekleştirdikleri yoğun katılım için teşekkür etti.

BAŞARIYA İNANIYORUZ

Önümüzdeki yerel seçimlerin Türkiye’yi daha ileriye taşımak için fırsat olduğunu belirten Kandemir, İzmir teşkilatının birlik, beraberlik ve disiplin içinde bu süreci yürüteceğine olan inancını paylaştı. İzmir’de heyecanlı, işi bilen, nitelikli ve kabiliyetli bir ekip gördüğünü söyleyen Kandemir, AK Parti olarak İzmir’de başarıya ulaşılacağına çok inandığını da belirtti.

ADAYLIIK SÜRECİNDE PARTİYE ZARAR VERİLMEMELİ

Seçim sürecinde özellikle doğru strateji kurmanın önemine de dikkat çeken Kandemir, bu noktada planlamanın da çok sağlıklı yapılması gerektiğini aktardı. Aday adaylığı sürecinde kişiler üzerinden partiye zarar verilmemesi gerektiğini de aktaran Kandemir, bu noktada teşkilat mensuplarına talimatta bulundu. Herkesin demokratik hakkını kullanarak aday olabileceğini söyleyen Kandemir, bu süreçte adayların birbirini küçük düşürme ya da eksikliğini bulmaya yönelik söylemleri olması halinde ise, bunun asla kabul edilemeyeceğini vurguladı. Kandemir, önemli olanın kazanmak ya da kaybetmek değil aile hukukunun korunması olduğunu da sözlerine ekledi.

GENEL MERKEZİMİZİ MAHÇUP ETMEYECEĞİZ

Toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’i il binasında ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Göreve geldikleri günden bu yana hep ekip olmayı sağlamayı amaçladıklarını ve bunu da başardıklarını belirten Şengül, “Şeffaf bir şekilde her şeyi konuşan, tüm duygu ve düşüncelerimizi açıkça paylaştığımız bir ekip oluşturduk. Bunu sağladığımız için çok mutluyuz. Seçim sürecinde herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine olan inancım tam. Çalışmak, koşturmak bizi asla yormaz. Teşkilat olarak başarıya inanıyoruz. Ekip olarak da ciddi şekilde çalışmalar yapıyoruz. Bize güvenen Genel Merkezimizi mahçup etmeyeceğiz. Hazırlıklarımızı seçime 2-3 ay kala değil, şimdiden yapıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.