Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Anadolu lisesi öğrencilerine umre ödülü

Anadolu lisesi öğrencilerine umre ödülü

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında organize edilen Liseler ve Ortaokullar Arası Temel Dini Bilgiler Bilgi Yarışması’nın finali yapıldı. Yarışmada birincilik elde eden Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine umre ödülü verildi....

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 15:16
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında organize edilen Liseler ve Ortaokullar Arası Temel Dini Bilgiler Bilgi Yarışması’nın finali yapıldı. Yarışmada birincilik elde eden Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine umre ödülü verildi.

Edibe Can Müftülük Sitesi konferans salonunda yapılan edilen Liseler ve Ortaokullar Arası Temel Dini Bilgiler Bilgi Yarışması final programına Vali Muammer Erol, Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol, İl Müftüsü Peyami Güngör ve çok sayıda davetli ile öğrenciler katıldı.
İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur'an tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftüsü Peyami Güngör, Kutlu Doğum Haftası’nın geniş katılımlı bir şekilde her yerde kutlanmasının ve etkinlikler tertip edilmesinin anlamlı olduğunu, yarışmanın öğrencilere Hz. Peygamber’i tanıtma adına çok önemli olduğunu söyledi.

Yarışmada liseler dalında Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi birinci, Toki Yazıkonak Lisesi ikinci ve Cumhuriyet Teknik Kız Meslek Lisesi üçüncü oldu. Ortaokullar arası finalinde ise Yunus Emre Ortaokulu birinci, Güzide Hanım Ortaokulu ikinci, İçme Ortaokulu ise üçüncü geldi.

Yarışmada lise dalında birincilik alan Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine umre ödülü verildi. Öğrenciler umre ödüllerini Vali Muammer Erol’un elinden aldı. Yarışmada ikinci olan okulların üç öğrencisine bilgisayar, üçüncü olan okulların üç öğrencisine de tam altın hediye edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.