Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu: AK Parti'nin anketinde benim durumum şahane çıkmış

Başkan Kocaoğlu: AK Parti'nin anketinde benim durumum şahane çıkmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı İzmir anketiyle ilgili konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Benim durumum çok iyi, şahane çıkmış. Daha önceki anketlerde sanıyorum yüzde 14 civarında geziyorduk,...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 15:26
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı İzmir anketiyle ilgili konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Benim durumum çok iyi, şahane çıkmış. Daha önceki anketlerde sanıyorum yüzde 14 civarında geziyorduk, şimdi yüzde 40 küsur çıkması büyük başarı benim için." dedi.

Belediye Çetin Emeç Salonu'nda basın toplantısı düzenleyen Başkan Kocaoğlu, gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı anketle ilgili görüşlerini sorması üzerine, "Ben o işlerden anlamam. Benim yaptırdığım bir anket yok ama AK Parti'nin yaptırdığı ve Başbakan'ın açıkladığı ankette benim durumum çok iyi, şahane çıkmış. Teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Başka bir gazetecinin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın İzmir Metrosu ve İZBAN ile ilgili sözlerinin hatırlatılması üzerine ise Kocaoğlu, şunları söyledi: "İzmir çeker isterken vermediler dedik. İstanbul'da çeker olup olmayacağını da bilmem. Ben Sayın Bakanımız'la gidip bu konuları toplu bir şekilde konuşacağım. Bizim siyasi yatırım yapmak, siyasete başlamak veya siyasi atmosfere girmek gibi niyetimiz yok. Biz söylemlerimizde, 'Ne kadar bunu geciktirirsek, kent için o kadar yararlıdır.' dedik. Siyasetle bir işimiz yok ama en kısa sürede de Binali Bey'le buluşup bu konularda neler söylediğimizi, neyi amaçladığımızı söyleyeceğiz. Zaten bizim çeker isteme gibi şeyimiz de yok. 'Verelim çekerleri, rahatlatalım.' dendi, zaten 10 tane verildi de, '10 tane daha vereceğiz.' dendi. Eleştirimiz yok. Bu da gelirse yolcu potansiyeli var, çığ gibi büyüyor. Böyle bir şey olursa yolcuyu daha da arttırırız dedik ama sanıyorum haberler, amacından saptırılarak Sayın Bakanımız'a götürülüyor. Binali Bey'le dokuz senedir çalışıyoruz ve bizim ne adam olduğumuzu, nasıl baktığımızı kesinlikle çok iyi bilmesi gerekiyor."

Başka bir gazeteci de Bakan Yıldırım’ın, "İzmir Metrosu'nu bize vermiş olsalardı 10 defa bitirirdik." sözünü hatırlatması üzerine Kocaoğlu, imalı bir şekilde muhabire iki defa teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.