Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
OGİAD yönetimi Müftü Çortul’u ziyaret etti

OGİAD yönetimi Müftü Çortul’u ziyaret etti

Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) yönetim kurulu üyeleri İl Müftüsü Ramazan Çortul’u ziyaret etti.Osmaniye İl Müftüsü Ramazan Çortul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sevgili...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 15:25
Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) yönetim kurulu üyeleri İl Müftüsü Ramazan Çortul’u ziyaret etti.

Osmaniye İl Müftüsü Ramazan Çortul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sevgili Peygamberimizin Kutlu Doğumunun 1442. yıl dönümü münasebetiyle Osmaniye İl Müftülüğü olarak O’nun kutlu mesajını daha geniş zaman dilimi içerisinde halkımıza duyurabilmek için hafta boyunca etkinlikler düzenledik.” dedi.

Bu yıl Kutlu Doğum Haftası'nın “Hz. Peygamber ve insan onuru” temasıyla kutlanacağını, yapılan etkinliklere halkın ilgisinin her geçen gün arttığını dile getiren İl Müftüsü Ramazan Çortul, İslam’ın herkesi kucakladığını belirtti.

OGİAD Başkanı Mahmut Keten ise “Böyle kutlu bir haftada Peygamber efendimize layık, O’nun yolunda, O’na hayırlı bir ümmet olma gayreti içerisinde yapılacak tüm programları takdir ediyoruz ve destekliyoruz. Peygamberimizin ahlakı ile ahlaklaşmak hepimizin üzerine düşen kutlu bir görevdir. Bu vesileyle Kutlu Doğum Haftamızın tüm insanlık alemine kutlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.