Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aliağa'da söz düellosu tam gaz

Aliağa'da söz düellosu tam gaz

Aliağa’da CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve partiden istifa edip MHP'li Belediye Başkanı Serkan Acar'a destek olduğunu açıklayan meclis üyesi Selma Orhan arasında yaşanan söz düellosunda topa Acar da girmişti. Acar sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Durmaz'ı sert dille eleştirirken, Durmaz’dan da cevap sosyal medya üzerinden geldi. Aliağa'da söz düellosu tam gaz

  • Ege Postası
  • 25.02.2015 - 17:54
EGE POSTASI - CHP’li meclis üyesi Selma Orhan’ın istifası ile sarsılan CHP Aliağa örgütünde sular durulmuyor. Orhan’ın, Belediye Başkanı MHP'li Serkan Acar’a destek vereceğini açıklamasının ardından CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Orhan’ı sert sözlerle hedef almış, Orhan’ın da kontrası aynı sertlikte olmuştu. Durmaz ve Orhan arasında yaşanan söz düellosuna, MHP’li Belediye Başkanı Acar da katılmıştı. Acar’ın Durmaz’ı hedef alan sosyal medya üzerinden açıklaması sonrası Durmaz’ın kotrası da sosyal medya üzerinden oldu.
 

"Aliağa'da meclis üyesi istifa etti, Durmaz'dan o isme tepki geldi"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

"Kadın meclis üyesinden o sözlere sert çıkış"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

"Aliağa'da söz düellosunda topa Belediye Başkanı Acar da girdi!"HABER İÇİN TIKLAYINIZ


Durmaz, kendisine ait Facebook hesabından şunları yazdı;

Sayın Serkan Acar;
Cevaben yazdıklarınızı gördükten sonra kendi açıklamalarımı yeniden okuma ihtiyacı hissettim.

“Siyasi transfer pazarı kurmak ve bu pazarın nesnesi olmak siyasi ahlaksızlıktır, yapanları ayıplıyorum” demişim. Kimsenin adını vermemişim, hedef göstermemişim.
Eğer bu transferi organize etmediyseniz neden üstünüze alınıp cevap verme ihtiyacı duydunu? Anlayamadım.

Madem yazdınız birkaç satırla cevap vereyim.
Öncelikle; beni seviyeli olmaya davet eden cevap metninde kullandığınız seviyeyi kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Belediye meclis salonunda; siz ve parti yöneticileriniz, aranıza yeni katılan Selma hanımın ellerini havaya kaldırmışsınız ve Selma hanım eline verilen kağıdı okumakta zorlanarak, “Menfaat birlikteliği içinde değiliz” diyor. “Menfaat birlikteliği var mı” diye soru soran yok, ama nedense öyle diyor. Görüntü bu, üstüne ben bir şey eklemedim, sadece güldüm. Zaman her şeyi gösterir.

Bu tür transferlere neler söylendiğini görmek isterseniz; AKP’ye geçen Kiraz Belediye Başkanınız için İl yöneticilerinizin ve parti yetkililerinizin söylediklerine bakmanız yeterlidir.
Ben, Bergama doğumluyum ve 50 yaşındayım. Çocukluğumdan beri buralarda başım dik, alnım açık rahatça dolaşırım. Kendi şehrimin sokaklarında dolaşmak için siz dahil kimsenin iznine ihtiyaç duymam. Beni “sokakta dolaştırmayacağınızı” söyleyerek tehdit eden sözünüze, kamuoyunun dikkatini özellikle çekiyorum. Çünkü tehdit üslubunu alışkanlık haline getirdiğiniz anlaşılıyor.

Transfer olayı dahil olmak üzere Aliağa halkı tüm gerçekleri bilmekte ve görmektedir. Yüksek perdeden bir üslupla yazarak, bunların görünmesini ve bilinmesini engelleyemezsiniz, kimseyi de korkutamazsınız.

Güzelhisar köyünden belediyeye geçen arazilere yapılan kaçak dökümü sorduğumda sesiniz çıkmadı ama siyasi şova gelince sesiniz epey yüksek çıkıyor.
Yazdığınız diğer şeyler ise cevap verilecek değerde değil.

Ancak, son olarak şunları söylemek zorundayım.
Şimdiye değin yaptıklarınız ve son olarak yazdıklarınız; rozetini çıkarmış bir belediye başkanı değil, partizanca ve keyfi uygulamalarla belediye erkini kullanan bir başkan görüntüsü veriyor.

Partizanca tutumunuzla; partililerimi ve partimi hedef alan eylemler ve söylemler gerçekleştiriyorsunuz. Bunlara gereken cevabı hakkıyla vereceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

Yaptıklarınızı tek tek yazarak burada uzatmak istemem ama gerekirse ayrıca kamuoyuyla paylaşırım.

Öncelikle sakinleşmenizi öneririm, oldukça gergin olduğunuz anlaşılıyor.
Siyasete ayar verme ve transfer işlerini bırakıp göreviniz olan belediye başkanlığını yapın.
Halkımıza hizmet etmek için, meclis üyelerimiz vasıtasıyla her türlü desteği şimdiye değin olduğu gibi vermeye devam edeceğimizi de burada özellikle belirtmek isterim.
Aliağa sokaklarında çamurdan gezilemiyor, esnaf perişan, siftah yapamıyor, belediyeden hizmet bekliyor.

Bırakın siyaseti ilçe başkanları yapsın.
Eğer siyaset yapmakta ısrarlıysanız; önce belediye başkanlığını bırakın, rozetinizi yakanızın altından çıkarıp, üste takın.

Belediyenin gücünü arkanıza alıp siyaset yapmak, yasal olmadığı gibi etik de değildir.
Kısaca söylemek gerekirse; herkes işini yapsın.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.