Dolar 32,4068
%0.08
Euro 34,5220
%-0.19
Altın 2.381,910
%0.07
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adnan Alabay Bayraklı'da coşkuyla karşılandı

Adnan Alabay Bayraklı'da coşkuyla karşılandı

7 Haziran Genel Seçimleri'nde CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Adnan Alabay 29 Mart'ta yapılacak olan önseçim için çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Adnan Alabay Bayraklı örgütüne içini döktü

  • Ege Postası
  • 06.03.2015 - 10:50
Önseçim çalışmaları kapsamında bugün CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Adnan Alabay, burada büyük bir coşku ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Örgütün içinden gelmesinden dolayı örgüt içinde kendisine büyük bir sempati olan Alabay burada yaptığı konuşmada;

‘’Öncelikle ben ilçe başkan yardımcısı iken Onur ve Yamanlar mahallelerinde çalışmalarını hiç aksatmadan sürdüren ve şimdi bayraklı ilçe başkanımız olan Cemalettin Alper başkanımızı bu başarılı çalışmalarında dolayı tebrik ediyorum. Benim ilçe başkan yardımcılığım döneminde partiye üye olmuş olması ve şimdi ilçe başkanı olması benim için ayrı bir mutluluk ve gururdur. Onunla onur duyuyorum. Ben Adnan Alabay 35 yıldır siyasette var oldum. CHP'de  hep çalıştım, her kademede görev yaptım, örgütün içinden geliyorum halktan biriyim. İlçe başkanımızın da söylediği gibi Bayraklı için yerel yönetim çok önemlidir. Karşıyaka ve Bayraklı bir bütünken bu bölgede çok çalıştığım için biliyorum Bayraklıda başarıyı yakalamak kolay değildir. AKP’nin bütün ayak oyunlarına rağmen 2.kez Bayraklı'ya CHP bayrağını diken belediye başkanımız sayın Hasan Karabağ’ı ve örgüt emekçilerini kutlarım.
Neden aday oldum. Ben bir demokrasi aşığıyım bugüne kadar tüm görevlerime seçilerek geldim .Parti içerisinde yıllarca Önseçim mücadelesi verdim.Genel başkanımızın önseçim kararı alması hepimize heyecan kattı, önseçim olmasaydı aday olmazdım.Ben bir örgüt emekçisiyim, Ankara’da örgütün sesi, ezilenlerin neferi olmak için gitmek istiyorum. AKP belasından kurtulmamız lazım bana omuz verin Haramilerin saltanatını birlikte yıkalım.

Halka dokunmayı unutan arkadaşlarımıza ‘’arkadaşlar çıkın halka dokunun ‘’ diyeceğim, meclise gidip oturumlara, grup toplantılarına katılıp, aynı gün uçakla İzmir’e geri geleceğim. İzmir’de milletvekili büromuz halka açık olacak ve halk günü olacak. Halkın parasıyla ödenen vergilerle Sümeyye Erdoğan’ı 80 polis koruyor, ama Özgecan’ı kimse koruyamadı, bizim çocuklarımızı kimse korumuyor.
İç güvenlik yasası ile polis devletine dönüştürülüyoruz. Gecenin yarısı, polis yolda bizi durdursa eşimiz, çocuğumuzu bizi gözaltına alsa, nedenini soramayacağız, dur diyemeyeceğiz. Bu seçimler bizim için çok önemli. Bu seçimlerde küslükleri ve dargınlıkları bir  kenara bırakıp birlik olmalıyız. 29 Mart’tan sonra adaylar kim olursa olsun sonuna kadar desteklemeliyiz ve 26 milletvekilliğinin 26'sınıda almalıyız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.