Dolar 32,5037
%0.05
Euro 34,8993
%-0.21
Altın 2.438,570
%0.1
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AKP, CHP ve HDP Sevdası nikâhla bitmeli

AKP, CHP ve HDP Sevdası nikâhla bitmeli

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş; “AKP’nin yapması gereken; bu kadar beraberlik yaşadığı CHP ve HDP ile koalisyon yapmaktır. Hiç uzatmamalı bu aşk nikâh masasında bitmeli, bu nikâha 17-25 Aralık sanıkları şahitlik etmeli ve Emperyalizmin kuklası Barzani de bu nikâha memurluk etmelidir.” Dedi. MHP İl Başkanı Karataş’tan CHP’ye sert sözler:

  • Ege Postası
  • 03.07.2015 - 12:47
İZMİR- Seçimlerin ardından iftar programlarıyla partilileri ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP İzmir il başkanı Necat Karataş dün iki ilçede birden tertip edilen iftar yemeklerine katıldı. Önce Karşıyaka ilçe teşkilatının Elit Restoranda düzenlediği toplantıya katılan Karataş, daha sonra Bornova ilçe teşkilatının çarşı girişinde tertip ettiği iftar programlarına katıldı.
 
Yolumuz Uzun ve Çetindir
 
Karşıyaka ilçe teşkilatının iftar programında konuşan ve gündemi değerlendiren Karataş şunları söyledi; “Genel Seçimleri geride bıraktık. Buradan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten hepiniz büyük özveri gösterdiniz. Sesimizi her yere ulaştırdınız. Zorluklara, engellemelere ve karalamalara karşı tek yürek oldunuz, her türlü karşı faaliyeti aştınız. Bu zorluklara karşı dahi oylarımızı yükseltiniz, milletvekili sayımızı arttırdınız… Ama biliyorum ki, buna memnun olmadınız, olmadık! Çünkü bizim için başarının sınırı yoktur. Bizim için başarı canımızdan çok sevdiğimiz Türk Milletini iki cihanda aziz görmek, mutlu ve müreffeh olarak yaşadığını görmektir. O sebeple Başbuğumuz “yolumuz uzun ve çetindir” vurgusunu yapmış, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi de bu uzun ve çetin yolda hedeflerimizi bizlere göstermiştir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu uzun ve çetin yolda hedeflerimize hiç sapmadan yürüme azmini ortaya koyacak ve daha çok çalışacağız”
 
CHP Samimiyetsizlik gösteriyor
 
“Şimdi bütün Türkiye’nin gözü TBMM’de. Başkanlık seçiminde Partilerin durumunu bütün Türkiye gördü. Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendiyi ve MHP’nin ilkeli duruşunu da gördü. CHP her zamanki gibi samimiyetsizliğini gösterdi ve bu samimiyetsizliğini ispat etti. Cumhurbaşkanı çatı adayı olarak desteklediği, milletvekilimiz Sayın Ekmelettin İhsanoğlun’u desteklemek yerine AKP karşısında zaafa düşecek bir adım attı. Bu da yetmezmiş gibi HDP ile buluşma adımları attı. MHP ve Türk Milliyetçileri bu oyuna ve samimiyetsizliklere gelmez. Gelmedi de… Liderimiz her zamanki gibi bize yakışan siyasi mertliği hepimiz adına Tüm Türk Milleti adına gösterdi.”
 
 AKP HDP aşkı Nikâhla bitmeli
 
“Siyasetteki samimiyetsizlik sadece CHP’de değil AKP’de de her alanda kendini göstermektedir. Çözüm, Barış ve Akiller diyerek ihaneti ve vahşeti yok etmek isteyen, bölücülüğün resmi yolunu açan icraatların uygulayıcısı olarak AKP’nin yapması gereken; bu kadar beraberlik yaşadığı CHP ve HDP ile koalisyon yapmaktır. Bu sevdayı hiç uzatmamalı bu aşk nikâh masasında bitmelidir. Bu nikaha 17-25 Aralık sanıkları şahitlik etmeli ve Emperyalizmin kuklası Barzani de bu nikâha memurluk etmelidir. Hiç merak etmeyin biz Türk Milliyetçileri de her zaman ve şartta olduğu gibi ihanetin, bölücülüğün ve her türlü talancı politikanızın karşısında olacağız.” Diyerek gündemi değerlendiren Karataş konuşmasını şöyle sürdürdü;
 
MHP’nin Kırmızı Çizgileri
 
 “Bizim hassasiyetlerimiz ve bizim kırmızıçizgilerimiz Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan ben Türküm diyen herkesin arzu ettiği düşünce ve ilkelerdir. Bizim için bu ilkeler pazarlıklara, oyunlara, tavizlere ve görmezden gelinmelere gelmeyecek kutsal ve önemlidir. Bizim için siyaset liderimizin veciz bir şekilde ifade ettiği gibi “dün söylediğini bugün unutmak” değildir. Biz siyaseti milli bir görev olarak görüyoruz dedi.
 
Gerçekleştirilen iftar programlarına, Kadın Kolları Başkanı Banu Önkol,  
İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe başkanları, MHP’nin gönüllü ve yan kuruluşları, partililer, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.