Dolar 32,5994
%0.38
Euro 34,7372
%0.01
Altın 2.498,100
%0.55
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli 'Gönül Sofrası'nda konuştu: 'Ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için...'

AK Partili Sürekli 'Gönül Sofrası'nda konuştu: "Ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için..."

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, koalisyon görüşmelerinde samimiyetle bütün partilere eşit mesafede, Türkiye’nin hükümetsiz kalmama şartıyla hareket edeceklerini söyledi. Kerem Ali Sürekli, AK Parti Balçova İlçe Teşkilatı tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Gönül Sofrası” İftar yemeği programına katıldı. Balçova Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu bahçesinde düzenlenen organizasyona Sürekli’nin yanısıra AK Parti İzmir Eski Milletvekili Ali Aşlık, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun ve AK Parti Balçova İlçe Teşkilatı Başkanı Evrim Özen teşrif etti. AK Partili Sürekli 'Gönül Sofrası'nda konuştu:

  • Ege Postası
  • 03.07.2015 - 12:19
İZMİR - Sürekli, ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için çalışacaklarını, erken seçime gidilme durumunda ise yine milletin iradesine başvuracaklarının altını çizerek, ”İleriye dönük çok güzel hizmetlerimize inşallah kuracağımız yeni hükümetle devam edeceğiz. Koalisyon görüşmelerinde samimiyetle bütün partilere eşit mesafede, Türkiye’nin hükümetsiz kalmama şartıyla hareket edeceğiz. Türkiye’yi hükümetsiz bırakmamak için çalışacağız. İnşallah, diğer siyasi partilerle anlaşırız, içlerinden bir tanesiyle de hükümeti kurarız. Bu da mümkün olmuyorsa 7 Haziran’da yine o şekilde milletin iradesine başvururuz, size geliriz, siz ne derseniz, o olur. Daha da çok çalışmalıyız, bunun bilincindeyiz. Bizim için esas olan millet iradesidir” ifadesini kullandı. 



 “BU ZÜLME KARŞI 13 YILDIR KARŞI ÇIKIYORUZ”
Sevginin önemine vurgu yapan Kerem Ali Sürekli, ayrıca Çin’in işgali altında olan Doğu Türkistan ve  Suriye ve Filistin’de yaşanan acı olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti iktidarı olarak daima Müslüman vatandaşların yanında olduklarını söyleyen Sürekli,” Ramazan ayındayız. Ramazan ayında türlü türlü faaliyetlerle bu yardımlaşmayı gerçekleştiriyoruz. En önemlisi, bol bol ibadet ediyoruz, bol bol dua ediyoruz.  En önemlisi, bu mübarek günlerde tekrar birbirimizi sevmeyi öğrenelim. Sevgi, her şeyin başıdır. Sevgi, saygı, birlik, bütünlük  toplumun en önemli unsurları arasında yer alır. Son yıllarda sevgi konusunda birbirimize karşı azalmalar oldu. Şu anda Doğu Türkistan’da yaşayan halka karşı büyük bir zulüm var. Orada yaşayan vatandaşlar adeta katlediliyor. Yine, Filistin ve Suriye’de yaşanan diğer zulümleri hepiniz biliyorsunuz. AK Parti iktidarı olarak 13 yıldır yaşanan bu zulme karşı çıkıyoruz ” dedi. 



    AK Parti Balçova İlçe Teşkilatı’na düzenledikleri “Gönül Sofrası” iftar yemeği etkinliği için teşekkür eden Sürekli, son olarak AK Parti olarak kendi içinde yapmış oldukları yanlışları sorgulayacaklarını söyledi. Sürekli, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü:
“Bu mübarek günlerde düşünelim, nerede yanlışlar yaptık diye. Başta bizler, idareciler, siyasetçiler düşünmeliyiz. Zaten bir seçimi geride bıraktık. Hamdolsun, AK Parti olarak girdiğimiz 11’inci seçimden de yüzde 41 oyla birinci çıktık.  Milletimiz, bize üç dönemdir tek başına iktidar olma imkanı verdi, bugün de yüzde 41 oyla Türkiye’deki hükümetin ana unsuru ,belirleyici unsuru olma görevini verdi. Bu bilinçle hareket ederek biz de eksiklerimizin muhasebesini yapacağız. Bugün ramazan ayının yarısını tamamladık. Bu bayram milletimiz için birlik ve bütünlük içerisinde inşallah çok hayırlı ve mutlu geçer. Hepinizin ramazan bayramını şimdiden tek tek kutluyorum.  Bu geceyi organize eden başta İlçe Başkanım olmak üzere tüm AK Parti Balçova İlçe Teşkilatı’na teşekkürlerimi sunuyorum. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.