Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili vekilden 'özür dileyin' çağrısı!

AK Partili vekilden 'özür dileyin' çağrısı!

Soma'daki maden kazasının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetine yönelik yıpratma gayretleri zirve noktasına ulaşırken, "Erdoğan vatandaşa tokat attı" yalanının deşifre olması akıllara "komplo" iddialarını getirdi.

  • Ege Postası
  • 18.05.2014 - 15:12
İZMİR- Başbakan Erdoğan'ın kendisine yumruk attığı iddiasıyla gündeme gelen ve bazı medya kuruluşlarına yalan yanlış beyanlarda bulunarak kamuoyunda büyük bir infiale neden olan Taner Kuruca isimli vatandaşın gerçeği itiraf etmesi ve "Başbakan beni tokatlamadı, korumalar çekiştirirken beni korudu" şeklindeki açıklaması gündeme bomba gibi düştü. 
Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Başbakan Erdoğan'a yönelik komplonun deşifre olduğunu söyledi.
Soma'daki elim kazanın ardından hükümetin Başbakanıyla, Bakanlarıyla ve AFAD başta olmak üzere yardım kuruluşlarıyla adeta seferber olduğunu kaydeden Ulema, olayın başından itibaren bazı medya kuruluşlarının muhalefetin de kışkırtmasıyla kamuoyunu yanlış bilgilendirdiğini, korkunç bir dezenformasyonun başlatıldığını ve tek hedefin Başbakan Erdoğan olduğunu söyledi.

BAŞBAKAN BENİ KORUDU HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

 
GEZİ OLAYLARINDA BOY BOY FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının konuşulduğu günlerde böylesi bir komplonun Erdoğan'ı yıpratmayı amaçladığını söyleyen Ulema, "tokat" yalanının piyonu olarak kullanılan Taner Kuruca isimli vatandaşın Gezi olaylarında da medyada boy boy fotoğraflarının yansıdığını hatırlatarak "Taner Kuruca, yalan söylediğini ve Başbakan Erdoğan'ın kendisine tokat atmadığını itiraf etmiştir. Aksine Başbakan'ın kendisini koruduğunu söyleyerek nasıl bir oyunun parçası haline getirildiğini adeta ifşa etmiştir. Günlerdir paralel örgüt ve Erdoğan düşmanın medyanın kirli propagandası ile karşı karşıyayız. Soma'da hayatını kaybeden madencilere saygısı olmayan marjinal grupların AK Partili milletvekillerine yönelik linç girişimlerinden, milletvekili araçlarının maruz kaldığı taşlı sopalı saldırılardan söz etmeyen bu çevrelerin "tokat" yalanıyla kamuoyunu aldatmaları manidardır. Şimdi, "Erdoğan vatandaşı tokatladı" yalanını ortaya atanların ortaya çıkıp açık açık özür dilemesini ve bu yalanı ortaya attıkları gibi, olayla ilgili gerçeği de kamuoyuyla paylaşmasını bekliyoruz" diye konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.