Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin'den Ankara çıkarması!

Engin'den Ankara çıkarması!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, günü birlik Ankara mesaisinde MYK üyeleri ve CHP Lideri ile bir araya geldi. Engin, revizyona gidilen MYK’da yer alan isimlerle tek tek görüştü ‘hayırlısı olsun’ dedi. Engin, önümüzdeki günlerde görevden alınacak iddiaları içinse Ege Postası’na yaptığı açıklamada “ Ankara’da böyle bir gündem yok. Tamamen uydurma ve asılsız iddialar”dedi.

  • Ege Postası
  • 16.05.2014 - 20:14
EGE POSTASI -CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin,  06:45 uçağıyla gittiği Ankara’da partinin Genel Merkezi’nde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve revizyon yapılan MYK’da yer alan isimlerle bir dizi görüşme gerçekleştirdi.Engin’e Ankara yolculuğunda kardeşi eski il yöneticisi Abdullah Engin eşlik etti.Genel Merkez’deki görüşmelerde ise PM Üyesi Hüseyin Saygılı da yer aldı.
CHP Lideri’nin revizyon yaptığı MYK’nın yeni üyelerine ‘hayırlısı olsun’ ziyareti yapan Engin, günü CHP Lideri ile bir araya gelerek noktaladı. Engin gün içinde İzmir’den MYK’ya girmeyi başaran tek isim olan Dr. Aytun Çıray’la da bir araya geldi.

Günü birlik Ankara mesaisi hakkında bilgi veren Engin, “ İki gündür Soma’daydım.Ankara'da  Genel Başkan Yardımcılarımıza Soma’da yaşananlarla ilgili bilgi verdim. Neler yapılabileceğini konuştuk. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Seçimi konuştuk. Genel Başkanımızla da bir araya geldik. Yararlı ve güzel bir ziyaret oldu” dedi.

Engin, kendisine yönelik görevden alınacak iddiaları içinse, “ Ankara’da böyle bir gündem yok. Tamamen uydurma ve asılsız iddialar”dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.