Dolar 32,2559
%-0.07
Euro 34,8043
%-0.06
Altın 2.424,630
%-0.01
Bist-100 10.056,00
%-1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Özalan: Zeybekci İzmir'i marka şehir yapacak

AK Partili Özalan: Zeybekci İzmir'i marka şehir yapacak

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Nihat Zeybekci'yi göstermesinin güzel bir hamle olduğunu belirterek, Zeybekci'nin kenti bir marka şehir yapacağına inandığını kaydetti. Futbolcu vekil de topa girdi

  • Ege Postası
  • 30.11.2018 - 14:35

AK Parti'nin futbolcu kökenli milletvekili Alpay Özalan da İzmir'deki Nihat Zeybekci tartışmalarına katıldı. Yazılı bir açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'ye destek verdi.

Yıllarca ekonominin başında bulunan değerli bir bakanın İzmir'e AK Parti'nin büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilmesinin güzel bir hamle olduğunu vurgulayan Özalan, "İzmir’in hizmet belediyeciliğiyle tanışması ve İstanbul gibi bir marka şehir olması sadece AK Parti'nin belediyecilik anlayışıyla mümkün olacaktır" dedi.

Özalan, şunları kaydetti:

"Sayın Bakanımız tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı, daha önce büyükşehir belediye başkanlığı tecrübesi olan Ege’nin öz evladı, İzmir'imizin önemli iş adamlarından biridir. İzmir'i, Sayın Bakanımız inşallah marka şehir yapacak. İktisat kongrelerinin yapıldığı İzmirimize ekonominin başında yıllarca bulunan bir bakanın aday olması güzel bir hamle olmuştur. İzmir her açıdan mükemmel bir şehir. Bu gerçeği kimse inkar edemez ve yıllardır görüyoruz ki bu cevher, değerini bilmeyen, beceriksiz ellerde heba olmaktadır. Bunun için de İzmir’e hizmet belediyeciliğinin gelmesi için Nihat Bey ile birlikte tüm AK Parti ailesi olarak çok çalışacağız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.