Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti adayı Ceyhun: “Kanaat önderlerimize sorarak ilerliyoruz”

AK Parti adayı Ceyhun: “Kanaat önderlerimize sorarak ilerliyoruz”

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, İzmir’de yapılan yatırımların ve hizmetlerin kanaat önderleri ve İzmir halkının fikirleri alınarak gerçekleştirildiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 29.05.2015 - 15:38
Ceyhun, “İzmir’in ekonomik çevrimini sağlamak için her koşula rağmen sahada olan iş adamlarımızla, İzmir için üreten, Türkiye için üreten sizlerle konuşuyoruz, görüşüyoruz ve sizlerin taleplerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Başımıza buyruk…

Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir 1. Sıra Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, Balçova İlçe teşkilatı, Memur-Sen İzmir Temsilciliği ve İzmir Ticaret Borsası’nı (İTB) ziyaret etti. Memur-Sen İzmir Şube Başkanı Ali Musa Bina ve İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli ve yönetim kurulu üyelerini ziyaretinde Ceyhun, İzmir’deki ihtiyaç ve sorunlara 13 yıldır yanıt verildiğini ifade etti. “İzmir’e yapılan hizmet ve yatırımların başımıza buyruk yapmıyoruz” diye konuşan Ceyhun şöyle devam etti; “AK Parti hükümeti, işadamlarımızla birlikte İzmir ekonomisini canlandıracak makro tedbirlerin alarak ve almaya devam ederek, ekonomik canlanmayı sağlamaktadır. Bunun yanında istihdam oluşturacak altyapı tedbirleri alınmakta ulaşım ve erişim noktasında eksikler bir bir tamamlanmaktadır. 13 yıldır İzmir’de her alanda hükümet olarak üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz”.



“Kollektif ihtiyaçlara yanıt veriyoruz”

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, İzmir’in hangi ihtiyaçları olduğunu, sorunlarının neler olduğuna dair, kanaat önderleriyle sık sık bir araya geldiklerine dikkat çekerek şöyle konuştu; “Sizlerle konuşarak, sokaktaki vatandaşla konuşarak, her İzmirli hemşerimizin talep ortalaması olan, kolektif ihtiyaç olan taleplere cevap veriyoruz. Ve ihtiyaçların doğduğu hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Bir yandan da İzmir’in ekonomik çevrimini sağlamak için her koşula rağmen sahada olan iş adamlarımızla, İzmir için üreten, Türkiye için üreten sizlerle konuşuyoruz, görüşüyoruz, sizlerin taleplerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz”.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.