Dolar 32,4528
%-0.1
Euro 34,7909
%-0.52
Altın 2.439,730
%0.14
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Başkanlığı mitingi görsel şölene dönüştürecek: 30 ilçeye özel döviz!

CHP İzmir İl Başkanlığı mitingi görsel şölene dönüştürecek: 30 ilçeye özel döviz!

Bir siyasi partinin şimdiye kadar İzmir’de yapmış olduğu en büyük mitingi yapmaya hazırlanan CHP İzmir İl Başkanlığı, Cumartesi saat 17:00’de Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceği mitingin görsel şölene dönmesini istiyor. İl Başkanlığı, iki farklı döviz hazırlattı. Partililer Kılıçdaroğlu konuşurken kırmızı ve beyaz renkten oluşan dövizleri havaya kaldırılacak. 30 ilçe için ayrı döviz hazırlatılırken, dövizlerde partinin seçim vaatleri ve “Yaşanabilir bir Türkiye” yazılı. CHP İzmir İl Başkanlığı mitingi görsel şölene dönüştürecek

  • Ege Postası
  • 29.05.2015 - 12:15
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili adayı olduğu İzmir’de seçim sürecindeki, ilk ve tek mitingini Cumartesi günü saat 17:00’de Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirecek, İzmirlilere seslenecek.

200 BİNİN ÜSTÜNDE KATILIM HEDEFLENİYOR
CHP İzmir İl Başkanlığı, mitingde 200 bin kişinin üstünde katılım bekliyor. Hazırlıklar günlerdir sürüyor. M
iting duyurusu için 250 bin broşür, 100 bin renkli döviz, 50 bin afiş, 15 bin ayaklı raket kullanırken, İl Başkanı Bedri Serter’in sesiyle, yaklaşık 1 milyon İzmirliye cep telefonlarından ulaşıp mitinge davet etti. Kılıçdaroğlu’nun seçim otobüsünün geçeceği güzergahta balkonlara "Yaşanacak bir Türkiye" yazılı bayraklar asılacak.

DÖVİZLER HAZIRLATILDI
CHP İzmir İl Başkanlığı mitingin görsel şölene dönmesini istiyor. Bu doğrultuda partinin seçim vaatlerinin yer aldığı dövizler hazırlatıldı. Dövizlerde seçmende en çok heyecan uyandıran “Mazot 1,5 lira olacak”, “Emekliye 2 ikramiye” gibi seçim vaatleri yazılı olacak. Ayrıca 30 ilçe için ayrı dövizlerde hazırlatıldı. İlçenin ismiyle birlikte “Yaşanacak bir Türkiye” yazılı dövizler miting alanının farklı noktalarında partililer tarafından tutulacak. Dövizlerin tamamı kırmızı ve beyaz renkten oluştu. Dövizlerin aynı anda havaya kaldırılması ile birlikte renk bütünlüğü oluşacak.

ŞAPKA VE TİŞÖRT OLACAK
CHP İzmir Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir, “ Ülke genelinse ses getiren vaatlerimiz için döviz hazırlattık. Miting alanına gelen partililerimiz Genel Başkanımız alanda konuşurken dövizleri havaya kaldıracak. Partililerimizde ayrıca şapka ve tişört olacak” dedi.



Öte yandan mitingle ilgili duyuruları 15 gün önceden başlatan CHP İzmir İl Başkanlığı, mitingin İzmir’de yapılmış en büyük siyasi parti mitingi olacağı konusunda iddialı.

SERTER, SADECE CHP MİTİNGİ DEĞİL

Mitingle ilgili açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Bu mitingi sadece CHP’nin mitingi olarak düşünmüyoruz. Bu miting “Artık yeter” diyen tüm İzmirlilerin mitingi olacak” dedi. Serter sözlerini şöyle sürdürdü. 

“ARTIK YETER” DİYEN HERKESİ BEKLİYORUZ

Öyle bir miting düşünün ki, 13 yıldır baskıdan, ayrımcılıktan, yoksulluktan, işsizlikten, sömürülmekten bıkmış ev hanımlarından, öğrencilere, İşçilerden İşsizlere, gençlerden emeklilere kadar herkes sesini duyurabilecek. Yaşadığımız bu güzel kente İzmir’imize hakaretler yağdıran, yatırımları sadece seçim zamanı hatırlayan, bu halkı Tomalarla, biber gazlarıyla susturmaya çalışan AKP zihniyetine “Artık Yeter” diyecek herkes, 30 Mayıs’ta Gündogdu meydanında buluşacak. İzmir’de yapılmış en büyük parti mitingine imza atmaya kararlıyız. Bu miting sadece Cumhuriyet Halk Partisinin değil, tüm İzmirlilerin mitingi olacak. İzmir’in dört bir yanından vatandaşlarımızın bu mitinge akın edeceğine inanıyorum. Bizlerde onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Yüzbinlerce İzmirli ile 30 Mayıs’ta yolsuzluktan, adaletsizlikten ve yoksulluktan kurtuluşumuzu kutlayacağız. Yaşanabilir bir Türkiye’yi İzmir’den kuracağız. CHP’li olsun olmasın, ülkemizin gidişatından rahatsız olan, çocuğuna iş bulamayan, hukuksuzluktan şikayetçi olan ve artık yeter diyen tüm halkımızı, 30 Mayıs’ta Gündoğdu meydanına bekliyoruz. İzmir için yeni bir tarih yazılırken tüm halkımızı bu anlara şahit olmaları için mitingimize davet ediyoruz.

İZMİR CHP İKTİDARININ MERKEZİ  OLACAK
 Kemal Kılıçdaroğlu’nun 8 Haziran’dan itibaren İzmir milletvekili olacağını hatırlatan Serter, “İnanıyoruz ki, Sayın Genel Başkanımız sadece İzmir’den milletvekili olarak değil, Başbakan olarak Ankara’ya gidecek.  İzmir’e Başbakan çıkartmak yakışır ve İzmirli de Başbakanına önce 30 Mayıs’ta mitingde sahip çıkacaktır. CHP’nin iktidarı ve İzmir’den çıkacak Başbakanla İzmir CHP iktidarının merkezi olacaktır. Yıllardır malum zihniyete karşı dimdik bir duruş sergileyen İzmir, hakkettiği yere böylece kavuşacaktır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.