Dolar 32,5584
%0.04
Euro 34,8204
%-0.13
Altın 2.433,680
%0.15
Bist-100 9.708,00
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanrıkulu'ndan çiftçiye ucuz elektrik sözü

Tanrıkulu'ndan çiftçiye ucuz elektrik sözü

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra Adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Aliağa'nın Helvacı Beldesi'nde mehter takımı ile karşılandı. Belde'nin girişinden merkezine kadar mehter takımı ile yürüyen Ahmet Kenan Tanrıkulu, Helvacılıların ellerini tek tek sıkarak, sorunlarını dinledi ve MHP'nin çözüm önerilerini anlattı.

  • Ege Postası
  • 29.05.2015 - 13:44
MHP Aliağa İlçe Başkanlığı'nın yaptığı organizasyonda belde meydanında vatandaşlara tavuk pilav ve ayran da dağıtılırken, bayram havasında seçim çalışması gerçekleştirildi. Buluşmanın ardından Helvacı halkına seslenen Tanrıkulu, çiftçinin, üreticinin sorunlarını bildiklerini belirterek, 7 Haziran'da sizlerin vereceği destekle iktidar olduklarını bütün sorunları tek tek çözeceklerini söyledi. 

Seçimlerin Türkiye üzerindeki kara bulutları dağıtacak öneme sahip olduğuna işaret eden Tanrıkulu, bu nedenler verilecek her oyun çok değerli olduğunu vurguladı. İktidar olduklarında belediyelikleri elinde alınan beldelere yeniden belediye olma imkanı vereceklerini anlatan Tanrıkulu, “Helvacı beldesini de belediye yapacağız. Helvacı'nın makus talihini MHP ile yeneceğiz. Su kanallarının kullanım ücretlerini düşüreceğiz. Sulama ve tarımsal faaliyetlerde kullanılan elektriğin vergisini yüzde 1'e kadar düşüreceğiz. Bu sayede çiftçimizin üretim maliyetlerini düşüreceğiz. Bununla birlikte üreticimize, çiftçimize her türlü prim ve teşviği vereceğiz. Sizlerin alın terinin hakkını sonuna kadar savunacağız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.