Dolar 32,3289
%0.24
Euro 35,0509
%-0.2
Altın 2.281,720
%0.18
Bist-100 9,00
%2.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Hükümet İzmir'e hizmet etmiyor' diyen vatandaşa Eroğlu'ndan yanıt: 'İZBAN'ı da biz yaptık'

"Hükümet İzmir'e hizmet etmiyor" diyen vatandaşa Eroğlu'ndan yanıt: "İZBAN'ı da biz yaptık"

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından İZBAN’ın Salhane İstasyonu’ndan trene bindi. Şirinyer’e kadar yolculuk eden Bakan Eroğlu vatandaşlarla yolculuk boyunca sohbet etti. Vatandaşların bir kısmı Bakan Eroğlu’na teşekkürlerini iletirken yolculardan biri, AK Parti hükümetinin İzmir’de yaptığı hizmetleri göremediklerini öne sürdü. Bakan Eroğlu ise “İZBAN’ı da biz yaptık” şeklinde karşılık verdi. "Hükümet İzmir'e hizmet etmiyor" diyen vatandaşa Eroğlu'ndan yanıt

  • Ege Postası
  • 29.05.2015 - 14:25
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ – İZBAN’la seyahat eden Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bakan Eroğlu, İzmirli vatandaşlarla seyahat ederek, partisine destek istedi. Vatandaşlarla kısa süreli sohbetler gerçekleştiren Bakan Eroğlu vagonları gezdi.

"Bakan Eroğlu EGEGEP projesini anlattı: İzmir için büyük düşünüyoruz" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...



VATANDAŞLARA SÖZ VERDİ
Seçim beyannamesinde partisinin vaatlerini anlatan Bakan Eroğlu, “Yüksek hızlı tren ile Ankara-İzmir arası 824 km.'den 624 km'ye seyahat süresini de 3,5 saate düşürüleceğinin sözünü veriyorum ve bu sayede de hattın taşıt işletme, zaman ve akaryakıt tasarrufundan ekonomiye sağlayacağı katkı ise 700 milyon olacak. İstanbul ve İzmir arasında yapmayı hedeflediğimiz otoyol ile birlikte 3,5 saatlik bir zamanda vatandaşlarımız kısa ve rahat bir yolculuk yapacaklar” ifadesini kullandı.



VATANDAŞ SORDU, EROĞLU YANITLADI
Bakan Eroğlu vagonlarda ilerlerken bir vatandaş, “AK Parti hükümeti olarak İzmir’de ne yaptını? Biz yapılan herhangi bir hizmet göremedik Sayın Bakanım” dedi. Vatandaşın yanına giderek sohbet eden Bakan  Veysel Eroğlu ise “İzmir’de sanıyorum gerçekleştirmiş olduğumuz hizmetlerden haberiniz yok. Hükümet olarak çok hizmet gerçekleştirdik. İZBAN’ı da biz yaptık” dedi.  Vatandaş ise “Sayın Bakanım İZBAN bir hizmet değil, sosyal devletin sorumluluklarından biri. Ben hizmet olarak ne gerçekleştirdiğinizi öğrenmek istiyorum” diyerek soru sormayı sürdürdü. Bakan Eroğlu ise İzmir’de bugüne kadar gerçekleştirilen hizmetleri ve yapılması planlanan projeleri anlattı.  


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu yoğun programına ara vermeden devam ediyor.
SEÇİM OFİSİ AÇTI
Basın toplantısının ardından Buca’ya geçen Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ilk olarak Şirinyer’de, daha sonra da Gediz’de partisinin  milletvekili adaylarının seçim ofisi açılışlarına katıldı. Açılışlarda partililere seslenen Bakan Prof. Dr. Eroğlu, hükümetin İzmir’e çok büyük önem verdiğini ve bir çok alanda büyük yatırımlar yapıldığını.kaydetti. Artık yeni bir Türkiye inşa edildiğini belirten Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Artık yeni bir Türkiye var, hala eski Türkiye’yi isteyen ülkemizde kirli oyun tezgahlayanlar var. Bu oyunlariçin bir araya gelenler var ama karşılarında da çok şükür ki milletimiz var” diye konuştu.
Seçim ofisi açılışlarının ardından Buca’da faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu esnafların düşünce ve isteklerini dinledi. Kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu söyleyen Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu esnafları en iyi kendisinin anlayacağını ve hükümet olarak da esnafa büyük faydalar sağladıklarını belirtti.
Esnaf ziyareti esnasında vatandaşlarla da konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bazı vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.  Ziyaretler esnasında kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu Gediz Sevgi Yolu’ndaki esnaf ziyaretinin ardından Buca’daki ziyaretlerine devam etti

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.