Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Seferihisar'ın yeni başkanı Nişancı konuştu: Kongrede sürprizim var!

AK Parti Seferihisar'ın yeni başkanı Nişancı konuştu: Kongrede sürprizim var!

İki dönem Anavatan Partisi’nden belediye başkanlığı yaptıktan sonra AK Parti’ye geçen ve yerel seçimlerde Seferihisar Belediye Başkan Adayı gösterilen Hamit Nişancı’nın ilçe başkanı olması sürpriz olarak yorumlanırken, Nişancı ilk kez Ege Postası’na konuştu. Nişancı, neden ilçe başkanı olduğundan, teşkilata yönelik yapacaklarına kadar açıklamalarda bulundu.

  • Ege Postası
  • 16.10.2014 - 16:54
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası parti içinde revizyonun yaşandığı AK Parti İzmir’de ilçe başkan ve yönetimlerinin istifalarının alındığı 7 ilçenin 5’ine atama yapıldı. Genel merkez,  yerel seçimler başarılı sağlanmayan ilçeler arasında olan Seferihisar’da Hamit Nişancı, Narlıdere’de Aslan Bilgi, Gaziemir’de Hüseyin Uzun, Güzelbahçe’de Oğuz Tabaoğlu, Urla’da Safiye Özcan Çiçek’i atadı. Atamalarda sürpriz Seferihisar’da yaşandı. Serdar Kısa ve Cafer Gürpınar’la birlikte Ankara’ya çağrılan, partinin yerel seçimde Seferihisar Belediye Başkan Adayı gösterdiği Hamit Nişancı ilçe başkanı olarak atandı. Anavatan Partisi’nden belediye başkanlığı yaptıktan sonra AK Parti’ye geçen, yerel seçimlerde aday gösterilen ve milletvekilliği için de ismi geçen Nişancı’nın ilçe başkanı olması sürpriz olarak yorumlandı.

"İLÇE BAŞKANI OLMAMI SAĞLAYANLAR…"
Nişancı, ilçe başkanı olarak atanmasının ardından ilk kez Ege Postası’na konuştu. Kendisi için önemli olanın partinin verdiği görev olduğunu ifade eden Nişancı, “ Partim Yarımada’da bana ihtiyacın olduğunu düşündü.Benim talebimden çok verilen görev önemliydi.Genel Başkan Yardımcımız ‘Bu görevi yapmanı istiyoruz’ dedi. Görevleri seçmemiz doğru değil, verilen görevleri hakkıyla yapmak önemli olan. Hizmet eksenli politika yapan bir isimim. İktidarın imkanlarıyla ilçeme vatandaşlarıma teşkilatıma nasıl faydam olur onun arayışı içinde olacağız. Benim ilçe başkanı olmamı sağlayan gençler ve kadınlardır Bana öyle bir baskı yaptılar ki ‘hayır’ deme lüksüm yoktu”dedi.

"ÖZELEŞTİRİ YAPACAĞIZ"
Yerel seçimlerde belediye başkan  adayı olarak açıklanması sonrası ilçe teşkilatında yaşanan küskünlüklere yönelik özel çalışma yapacağını ifade eden Nişancı, “ Misyonum geçmişte yaşanan ne olursa olsun büyük bir disiplin suçu işlemediği sürece çalışmak isteyen herkesle  yol yürümek. Rekabet ortamının yaratılacağından kimsenin şüphesi olmasın.Geçmiş tartışmalara yönelik özeleştiri yapacağız. Bunu da komplekse egoya kapılmadan yapacağız. Kongre salonunda büyük bir sürprizim var. Önemli projeler açıklayacağım”dedi.

VEKİLLİK İÇİN AÇIK KAPI
Atanan ilçe başkanlarının genel seçimde milletvekili adayı olarak düşünülmeyeceğinin hatırlatılması üzerine Nişancı, “Siyasette ne zaman ne görev verileceğini önceden öngörmek mümkün değil. Koordinatörlerimiz, il başkanımız, Bakanımız Binali Bey ve genel merkez ilçeye faydalı olacağımı düşündü. Önemli olan 2015 seçimlerinde istediğimiz başarıyı almak. Vekilliğe gelince görev istenmez verilir. Öyle bir kamuoyu oluşur ki faydalı olunacağı düşünüldükten sonra her türlü karar verilir” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.