Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir sessizliğini koruyor: Başkan Delican Ankara'da

AK Parti İzmir sessizliğini koruyor: Başkan Delican Ankara'da

Genel seçimlerde Türkiye ve İzmir genelinde oy kaybeden AK Parti’nin İzmir teşkilatında, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’ndan önce il başkan yardımcılarında yapılması beklenen revizyon henüz gerçekleştirilmedi. İl Başkanı Delican ise bu konudaki sessizliğini sürdürürken, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılmak için sabah saatlerinde Ankara’ya gitti. AK Parti İzmir sessizliğini koruyor

  • Ege Postası
  • 30.07.2015 - 11:27
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ –  AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, rutin olarak her ay gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılmak için Ankara’da. AK Parti Genel Merkez’de 81 il başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla bir araya gelecek.

BAŞBAKAN TEŞKİLATLARA NE MESAJ VERECEK'
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenecek Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak. 81 il başkanıyla bir araya gelecek olan Başbakan Davutoğlu’nun toplantıda il başkanlarına Türkiye’de art arda yaşanan olaylar ve gergin ortam ile ilgili mesajlar vermesi ve teşkilatların bu süreçte alacakları tutumlar hakkında bilgilendirmesi bekleniyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.