Dolar 32,4088
%0.15
Euro 34,7809
%-0.03
Altın 2.403,870
%0.29
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bornova'da sürpriz hamle: O isim adaylık açıklayacak!

AK Parti Bornova'da sürpriz hamle: O isim adaylık açıklayacak!

​AK Parti Bornova’da ilçe başkanlığı için aday istişaresi sürerken, partili işadamı Metin Akçay adaylığını açıklayacağını duyurdu. Akçay’ın hamlesi kafaları karıştırırken, akıllara “genel merkezin adayına karşı rakip mi olacak'” sorusu geldi. Akçay, “Kulis çalışması yapmaktansa adaylığımı açık ve şeffaf bir şekilde açıklamak istedim. Genel Merkez farklı bir ismi aday olarak açıklarsa kongrede rakip olmam” dedi.

  • Ege Postası
  • 19.11.2014 - 12:39
EGE POSTASI - AK Parti İzmir’de beşinci olağan kongre takvimi işlerken, ilçelerde aday arayışları da sürüyor. Genel merkezin tek aday talimatı sonrası adaylara yönelik istişare çalışmaları sürerken, adayın henüz netlik kazanmadığı Bornova’da sürpriz bir gelişme yaşandı.
Partili işadamı Metin Akçay, yarın basın toplantısıyla ilçe başkanlığına adaylığını açıklayacağını duyurdu. Akçay’ın hamlesi teşkilatta kafaları karıştırırken, akıllara “genel merkezin adayına karşı rakip mi olacak'” sorusu geldi.

RAKİP OLMAM
Akçay Ege Postası’na yaptığı açıklamada, “Kulis çalışması yapmaktansa adaylığımı açık ve şeffaf bir şekilde açıklamak istedim. İlçe başkanlığı adaylığını düşündüğümü belirten ve projelerimi içiren bir dosyayı il koordinatörümüze vermiştim. Bornova ilçe kongresine daha var. Önümüzde bir süreç var. Parti istişarelerini sürdürüyor. Genel Merkez farklı bir ismi aday olarak açıklarsa kongrede rakip olmam. Ben sadece adaylığımı ve projelerimi duyurmak istiyorum” dedi.



AKÇAY KİMDİR
Metin Akçay, 1967 yılında Bornova’da doğdu. İlk, orta ,lise ve üniversite eğitimini İzmir’de tamamladı. 1999 yılına kadar bir partide gençlik kolları başkanlığı yaptı. 7 Yıl yurt dışında kaldı. 2013’te Paris’te oylaması yapılan EXPO İzmir için çalışmalarda bulundu. 2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti Bornova Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu.


İlçede mevcut başkan Musa Çevik dışında,  İlhan Kaya Hasan Ali Kahraman’ın ismi geçiyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.