Dolar 32,2857
%0.02
Euro 34,9536
%0.37
Altın 2.440,610
%0.65
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı’da 100 Yıllık Fabrikaya Validen Motivasyon Ziyareti…

Torbalı’da 100 Yıllık Fabrikaya Validen Motivasyon Ziyareti…

İzmir Valisi Mustafa Toprak ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Başarı Hikâyeleriyle Dolu Torbalı’daki Fabrikalara Ziyarette Bulunuyor…

  • Ege Postası
  • 18.11.2014 - 10:54
İZMİR- İzmir sanayisinin en önemli merkezi olan Torbalı’da üretimini sürdüren fabrikalara Vali Mustafa Toprak ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez tarafından motivasyon ziyaretlerinde bulunuluyor.
Üretim geçmişi 100 yılı aşan deri fabrikasında incelemelerde bulunan İzmir Valisi Mustafa Toprak ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, şirket sahiplerinden Erol Güzelcan ve Aziz Güzelcan’ı kutladılar.
Mazisi 100 yıla dayanan Güzelcan A.Ş.’nin üretim markası olan Ege Suni Deri fabrikası yurtiçi ve yurtdışı pazarlarına yönelik, döşemelik, çantalık, giyimlik, ayakkabılık sektörlerine hizmet ediyor.
İzmir Valisi Mustafa Toprak, kurumsallaşmış onlarca yatırımı Torbalı’da görmekten memnunluk duyduğunu belirterek, fabrika yönetimini kutladı.

-TORBALI’DA YATIRIMCIYA BAŞKAN ÇAĞRISI…
Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçenin köklü, geleneksel bir endüstriyel birikime sahip olduğunu, Torbalı’da yatırım yapan ve yapacak bütün girişimcilere her türlü katkıyı sunacaklarını belirterek şunları söyledi:
“Bürokrasiden, engellerden, istemezukçuluktan bıkan, korkan bütün yatırımcıları ilçeme davet ediyorum. Yatırımcım arasın, kapısına ben giderim. İlçemiz yetişmiş insan gücü, altyapı olanakları, limana yakınlığı, her türlü ulaşım ve altyapı olanaklarıyla yatırımcıya hazırdır.” dedi.
Vali Mustafa Toprak ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez tarafından ziyaret edilen deri fabrikası, 20 bin m2 içerisinde yaklaşık 10bin m2 lik kapalı alana sahip, Yıllık 14 milyon metrekare üretim yapıyor.









 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.