Dolar 32,4400
%-0.14
Euro 34,7496
%-0.64
Altın 2.439,490
%0.13
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
​CHP Bayraklı İlçe Başkanı kapıları söktü

​CHP Bayraklı İlçe Başkanı kapıları söktü

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, odasının kapısını söktü, ilçede randevu sistemini kaldırdı. Alper, “Biz halkın partisiyiz. İsteyen istediği zaman gelip ben ve parti yöneticilerimizle görüşebilir” dedi

  • Ege Postası
  • 19.04.2014 - 12:00
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – Yerel seçimlerin ardından koltuklarına oturan birçok yeni belediye başkanı ilk icraat olarak makam odalarının kapılarını söktürüp, “Kapımız herkese açık” mesajı verdi.

CHP İLÇE BAŞKANI KAPISI SÖKTÜ
İzmir Bayraklı’da CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper de makam odasındaki kapıyı söktü, ilçedeki randevu sistemini kaldırdığını açıkladı. Alper, “Biz halkın partisiyiz. Kapımız halkımıza, partililerimize sonuna kadar açık. Randevu alıp ilçe başkanıyla, yöneticilerle görüşeyim dönemi bitti. Böyle bir şey artık yok. Halkımızla istediği zaman görüşeceğiz” dedi.



GİDİLMEYE GİDECEĞİZ
Bayraklı Belediye Başkan Hasan Karabağ’la el ele, kol kola çalışmaya devam edeceklerini belirten Alper, “Belediye başkanımız 2009’da olduğu gibi şimdi de parti rozetini bir kenara bıraktı. Hizmetlerini ayrım yapmadan vatandaşa ulaştırıyor. İlçe örgütümüzün tek hedefi dokunulmayana dokunmak, gidilmeyene gitmektir. Çalışmalarımızı artarak devam edeceğiz.

PARTİ ALEYHİNDE ÇALIŞANLARI DİSİPLİNE GÖNDERECEĞİZ
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Alper, seçim sürecinde parti aleyhinde çalışanları tespit ettiklerini ve bununla ilgili gerekeni yapacaklarını söyledi. Alper, “Parti aleyhinde çalışanları disipline vereceğiz. Onların ihraç edilmesini istiyoruz. Bu konuda kararlıyız. Kimse parti üzerinde değil. Herkes parti tüzüğüne uyacak. Bu partinin üyesiyken hiç kimse parti tüzüğüne ve iradesine karşı çıkamaz” dedi.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.