Dolar 32,5983
%0.38
Euro 34,7501
%0.05
Altın 2.497,650
%0.53
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin CHP Lideri'nin mesajını aldı!

Engin CHP Lideri'nin mesajını aldı!

Yerel seçimlerin ardından "İzmir'de başarılıyız" diyen İl Başkanı Ali Engin’den CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’e yönelik sürpriz eleştirisi sonrası ilk değerlendirme geldi. Engin, “Partimizin İzmir’de daha başarılı olmasını isterdik. Genel Başkanımız haklı. Biz başarı için örgütle beraber her türlü çabayı kıt insan kaynağıyla kıt imkanlarla yapmaya çalıştık.2009’da kaybettiğimiz Bayındır’ı, Tire’yi çalıştık kazandık. Bundan sonra bize düşen kaybettiğimiz ilçeleri de çalışıp kazanmak” dedi.

  • Ege Postası
  • 19.04.2014 - 11:20
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’de yerel seçimlerin ardından parti içi ilk hesaplaşma PM'de yapıldı.Seçim sonucuna yönelik yapılacak değerlendirmelerin merakla beklendiği kentlerin başında İzmir geldi. Parti Meclisi'ne Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun sürpriz İzmir eleştirisi damga vurdu. Kılıçdaroğlu İzmir’de sonucu başarılı bulmadığının altını çizerek “İzmir’de hedef daha yüksekti. Başarılı deyip zorlamanın anlamı yok. 8 ilçenin kaybedilmesinin başka anlamı nedir. Başarılı başarısız tartışmalarını bırakın 8 ilçeyi nasıl geri alırız bunun için çalışın” ifadelerini kullandı.

"MERAKLA BEKLENEN PM SONA ERDİ: LİDER'DEN SÜRPRİZ İZMİR YORUMU" HABER İÇİN TIKLAYINIZ

GENEL BAŞKANIMIZ HAKLI
İzmir'deki seçim sonuçlarına yönelik "başarılıyız" diyen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’den, Kılıçdaroğlu'nun sözleri sonrası ilk değerlendirme geldi. Engin, “partimizin İzmir’de daha başarılı olmasını isterdik. Genel Başkanımız haklı. Biz başarı için örgütle beraber her türlü çabayı kıt insan kaynağıyla kıt imkanlarla yapmaya çalıştık.2009’da kaybettiğimiz Bayındır’ı, Tire’yi  çalıştık kazandık. Bundan sonra bize düşen kaybettiğimiz ilçeleri de çalışıp kazanmak” dedi.Engin tabanda istifa beklentisi olanlar olduğunu istifa etmek gibi bir niyetinin olmadığını söyledi.

SÜREKLİ GÜNDEME GETİRİYOR
Engin,Zaman gazetesine cemaate yönelik yaptığı açıklamalar nedeniyle  PM toplantısında kendisini eleştiren İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler için, “ Üzülüyorum. Sayın milletvekili bilerek yada bilmeyerek sürekli gündeme getiriyor. Benim görüşlerim belli. Herkesten oy istiyoruz. Cemaatle ne görüşmem var ne de onların benimle görüştüğü var. Biz herkesle diyalog kurmaya çalışıyoruz. Zaman gazetesine yaptığım bir açıklamayı çarpıtarak gündeme getirmesi doğru değil” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.