Dolar 32,6007
%0.39
Euro 34,8025
%0.2
Altın 2.490,160
%0.23
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karamustafaoğlu İzmirli PM üyelerine sitem etti!

Karamustafaoğlu İzmirli PM üyelerine sitem etti!

MYK tarafından görevden alınması nedeniyle PM’ye itirazda bulunan CHP Konak eski İlkçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu’nun itirazı reddedildi. Kendisine yönelik verilen görevden alma kararına PM'de İzmir’den sadece Aytun Çıray’ın tavır koyduğunu öğrendiğini ifade eden Karamustafaoğlu,” Partinin sol kanadını oluşturan başta Fikri Sağlar’a teşekkür ediyorum. O ve sol kanadı oluşturan kadroların tümü bana karşı operasyonun yanlış olduğunu dile getirmiş. Beni şaşırtan ve üzen İzmirli PM üyelerinin toplantıda bu yanlışlığı ortadan kaldıracak bir tavır sergilememeleri"dedi.

  • Ege Postası
  • 19.04.2014 - 12:06
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’nin merakla beklendiği PM toplantısına İzmir damgasını vurdu. CHP Lideri’nin İzmir’e yönelik “Başarı yok. Kaybedilen 8 ilçe var” sözleri gündeme otururken, İzmirli PM üyeleri arasında da tartışmalar yaşandı. En sert tartışma İzmir Milletvekili Oğuz Oyan ve  Birgül Ayman Güler arasında yaşandı.Oyan, Güler’i DSP adayı Hakan Tartan’ı ziyaret etmesi nedeniyle eleştirdi. Güler’de kendisini savundu.

KARAMUSTAFAOĞLU'NUN İTİRAZI GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantının dilek ve temennilerden önceki son maddesi meclis üyesi aday listeleri nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çeken ve MYK tarafından seçimlerden önce görevden alınan Konak eski İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu’nun itirazının değerlendirilmesi oldu. PM’de Karamustafaoğlu’nun itirazı reddedildi.

SİTEM ETTİ!
Karamustafaoğlu İzmirli PM üyelerine sitemde bulundu. Toplantıda kendisine yönelik verilen görevden alma kararına İzmir’den sadece Aytun Çıray’ın tavır koyduğunu öğrendiğini ifade eden Karamustafaoğlu, “Partinin sol kanadını oluşturan başta Fikri Sağlar’a teşekkür ediyorum. O ve sol kanadı oluşturan kadroların tümü bana karşı operasyonun yanlış olduğunu dile getirmiş.Demek ki PM’de yanlışları konuşacak ciddi bir grup var. Beni şaşırtan ve üzen tek şey İzmirli PM üyelerinin taraf çıkmaması. Bu yanlışlığı ortadan kaldıracak bir tavır sergilememeleri…Demek ki görevden alınmam onlar içinde istenen bir şeymiş. Kalkıp yanlış gerekçe demelerini beklerdim. Hiçbiri beni arayıp geçmiş olsun da demedi. Çıkıp demokratik bir savunma yapmalarını bekledim yapmadılar.Sadece Aytun Bey görevden alınmamın yanlış olduğunu söylemiş” dedi.

Karamustafaoğlu Salı günü basın toplantısı düzenleyeceğini ve hem seçim sonuçları, hem itirazının reddedilmesi hem de bundan sonra izleyeceği yol haritası hakkında açıklamalar yapacağını söyledi.

KONGRE SESLERİ
Meclis üyesi adayları listesi nedeniyle ilçe yönetimi tarafından da eleştirilen ve Genel Merkez tarafından görevden alınan Konak eski İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu’nun yerine yönetim içinde yapılan seçimde Nilüfer Akyüz örgütün yeni başkanı olmuştu. Süreçte vurulan ilk ve tek neşter sonrası Konak’ta seçime kadar sular durulmuştu. Seçimlerin ardından Konak’ta kongre sesleri iyice yükselmeye başladı. İki farklı yönetimin izlendiği Konak’ta Karamustafaoğlu’na haksızlık yapıldığını savunan başta Yalı grubu olmak üzere bir çok yapının olağanüstü kongre için harekete geçmesi bekleniyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.