Dolar 32,5383
%0.16
Euro 34,9025
%-0.2
Altın 2.437,320
%0.05
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“İş bitirici değil, iş yapıcıyız”

“İş bitirici değil, iş yapıcıyız”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 30 Mart’tan sonra Büyükşehir hizmet sınırlarına bağlanacak ilçelere yaptığı ziyaretlere Tire ve Beydağ ile devam etti. Başkan Kocaoğlu, “İş bitirici değiş iş yapıcıyız. Öbür dünyada hesaba çekileceğimizi bilerek, kul hakkını gözeterek Allah korkusuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Memleketin başındaki kara bulutları hep birlikte dağıtacağız” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 24.01.2014 - 17:32
İZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bergama’nın ardından bu kez rotasını Tire’ye çevirdi. İlçeye yaptığı ziyarete Tire Süt Kooperatifi ile başlayan Başkan Kocaoğlu’na Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci de eşlik etti. Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, süt üreticisine verdiği destek nedeniyle Başkan Aziz Kocaoğlu’na teşekkür etti. Daha sonra belediye binasına geçen Başkan Kocaoğlu, 30 Mart’tan sonra Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanacak 9 ilçede çalışmalara başladıklarını, diğer ilçelerde yapılan yatırımların yeni bağlanacak ilçelerde de zaman kaybetmeden hayata geçirileceğini söyledi.

KOCAOĞLU BERGAMA'DA BALKONDAN MESAJ VERDİ-HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Temel belediyecilik görevleri dışında yerelde kalkınmayı kendilerine hedef aldıklarını belirten Başkan Kocaoğlu, “Yeni yasayla birlikte sorumluluk alanımız 1 milyon 200 bin hektara çıktı. Tüm bölgeye hizmet götürmek için çalışacağız. Bu konuda ciddi bir deneyimimiz ve örgütlenmemiz var. Bizim farkımız, belediyenin temel görevlerinin yanında kentin her sektörde ve yerelde kalkınması için proje üretmek ve vatandaşımızın lokmasını büyütmek. 10 senedir kentin kalkınmasını kendimize hedef koyduk” diye konuştu.
Tire Pazarı’da tezgah açan yerel üreticiler, üretim yollarında yapılan asfaltlama çalışmalarından sonra ürünlerinin değerlendiğini söyleyerek Başkan Kocaoğlu teşekkür etti. 78 yaşındaki pazarcı Taylan Aşıkoğlu, Başkan Kocaoğlu’na pestil ikram etti.

Karnelerini Başkan Kocaoğlu verdi

Programı kapsamında Tire Belediyesi Anne ve Çocuk Geliştirme Vakfı’nı ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, burada minik öğrencilerle bir araya gelerek karne heyecanlarına ortak oldu. Karnelerini “Başkan amca”larının elinden alan çocukların heyecanı gözlerinden okundu. Kadın Dayanışma Merkezi’ni de ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, kadınlarla bir süre sohbet ettikten sonra Tire Belediyesi tarafından yapımı devam Arap Deresi Rekreasyon Alanı’nı giderek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Beydağlılara fotoğraf önerisi
Tire’den sonra Beydağ’a giden Başkan Aziz Kocaoğlu, burada da büyük coşkuyla karşılandı. Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk ile birlikte vatandaşları selamlayan Başkan Aziz Kocaoğlu, ilçe merkezinde kısa bir konuşma yaptı. Başkan Kocaoğlu şunları söyledi:
“10 sene önceki Bayındır, Torbalı, Menderes’i gözünüzün önüne getirin. Beydağ’a da aynı hizmet yapılacak. Beydağ’ın bugün fotoğrafını çekin, 5 sene sonra nereden nereye geldiğini daha iyi anlayacaksınız. Beceriksiz olup olmadığımız adliye koridorlarında ortaya çıktı. Tertemiz çıktık. İş bitirici değiş iş yapıcıyız. Öbür dünyada hesaba çekileceğimizi bilerek kul hakkını gözeterek Allah korkusuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Memleketin başındaki kara bulutları hep birlikte dağıtacağız.”



Bizi bize bıraksınlar
“Çalışıp, üretip, şerefimizle, alnımızın akıyla ayakta duracağız” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Kocaoğlu, “Dünyanın en güzel, vatanını en çok seven insanlarıyla birlikte yaşıyoruz. Önümüze engel çıkartmazlarsa, suyu bulandırıp balık yakalamaya çalışmazlarsa, bizi bize bırakırlarsa kol kola girer, birlik beraberlik içerisinde hem kalkınırız, hem birbirimizin lokmasını büyütürüz. Devletimizi, milletimizi, kentimizi layık olduğu yere getiririz; biz buna muktediriz” dedi.
Beydağ ekonomisinin en önemli tarımsal ürünleri arasında yer alan kestane konusunda özel çalışma yapacaklarını belirten Başkan Kocaoğlu, “Dünyanın neresinde uzmann varsa getirip, kestane ağaçlarımızı koruyacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.