Dolar 32,5149
%0.09
Euro 34,9775
%0.02
Altın 2.439,850
%0.15
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de Urla ve Güzelbahçe adayları belli oldu

AK Parti'de Urla ve Güzelbahçe adayları belli oldu

AK Parti’de Urla ve Güzelbahçe adayı da belli oldu. Urla’dan aday adayı olan Dr. Cengiz Sandıklı partinin Güzelbahçe adayı olurken, İl Milli Eğitim Şube eski Müdürü Erşan Eroğlu ise Urla Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

  • Ege Postası
  • 24.01.2014 - 14:43

ONUR ÇAKIR/HABER SERVİSİ - AK Parti’de hafta başında 27 ilçenin adayı belli olurken, Karşıyaka, Güzelbahçe ve Urla adayı açıklanmamıştı. Dün Karşıyaka adayının Tanfer Kemerli olduğunun açıklanmasının ardından Güzelbahçe ve Urla adayı da netleşti. Urla’dan belediye başkan aday adayı olan Dr. Cengiz Sandıklı, Güzelbahçe adayı oldu. İl Başkanlığı’nda sabah saatlerinde gerçekleşen toplantının ardından adaylığı Sandıklı'ya tebliğ edildi. Sandıklı, Urla Devlet Hastanesi’nde 8 yıl Başhekimlik görevinde bulunmuştu.

URLA ADAYINI İLÇEDE YILDIRIM AÇIKLADI

Urla adayı ise , İl Milli Eğitim Şube eski Müdürü Erşan Eroğlu oldu. Seçim çalışmalarını sürdüren ve Urla’da ilçe teşkilatıyla bir araya gelen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım,Eroğlu’nun adaylığını teşkilata açıkladı. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, “1 Ekim itibaren bu güne kadar AK Partu Urla belediye başkan aday adaylığı için birlikte heyecanla Urlalılarla çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün karar günüdür. 3.5 aylık aday adaylığı çalışmaları sonunuda bugün Urla’da belediye başkanlığı için yarışacak adayını size tanıtmak istiyorum. Adayımız Erşan Eroğlu…AK Parti’nin hizmet anlayışını sizlere anlatacak" dedi.


EROĞLU:SORUNLARI İYİ BİLİYORUZ

Eroğlu ise “Gençler iş bulmak için Urla’da çıkıp gidiyor. Annesi, babası arkalarından bakıyor. Bu güzel Urlamızın kaderimidi? Hayır. Tek derdimiz Urla’ya hizmet etmek. İlçemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Binali Başkanımızla sorunları Yıldırım hızıyla çözeceğiz." ifadelerini kullandı.

KAHRIMAN: HAYIRLISI OLSUN

Adayın açıklanmasının ardından Ege Postası’na değerlendirmede bulunan Güzelbahçe İlçe Başkanı Kadri Kahrıman, “ Güzelbahçe için SÜT projemiz vardı. SÜT’ün S harfi sağlıktı. Sağlık alanında yıllarca vatandaşa hizmet etmiş bir ismin aday olması bizi memnun etti. Güzelbahçe’ye yakışacak ilçeyi taşıyacak bir aday. İyi bir belediye başkanı olacağını düşünüyorum. Partimiz ve ilçemize hayırlısı olsun” dedi.

İŞTE AK PARTİ’NİN İLÇE BAŞKAN ADAYLARI


Aliağa adayı İbrahim Ethem Yorulmaz, Balçova adayı Hasan Özcan, Bayındır adayı Mehmet Kertiş, Bayraklı adayı İsmail Sarı, Bergama adayı Hasan Şahin, Beydağ adayı Fevzi Kaya, Bornova adayı İlhan Kaya, Buca adayı Cemil Şeboy, Çeşme adayı Mustafa Cenger, Çiğli: adayı Adnan Yılmaz, Dikili adayı Ahmet Dağdelen, Foça adayı Salih Emrullah Keleş, Gaziemir adayı Kerem Fahri Baykalmış, Karabağlar adayı Necip Kalkan, Karaburun adayı Hüseyin Altın, Kemalpaşa adayı Arif Uğurlu, Kınık adayı Sadık Doğruer, Kiraz adayı Erol Çomak, Konak adayı İlknur Denizli Menderes adayı Bülent Soylu, Menemen adayı Bilal Kaplangı, Ödemiş adayı Mahmut Badem, Seferihisar adayı Hamit Nişancı, Selçuk adayı Zeynel Bakıcı, Tire adayı Mehmet Çeltikçioğlu, Torbalı adayı Adnan Yaşar Görmez, Güzelbahçe adayı Cengiz Sandıklı, Urla adayı Erşan Eroğlu ve Karşıyaka dayı Tanfer Kemerli


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.