Dolar 32,3649
%0.15
Euro 34,9599
%-0.3
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara yollarında değil Çiğli yollarında çalışıyoruz..

Ankara yollarında değil Çiğli yollarında çalışıyoruz..

Güzeltepe halkının daveti üzerine kahve toplantısına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Birol Soylu seçim çalışmaları ve adaylık süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

  • Ege Postası
  • 24.01.2014 - 13:34
İZMİR- Tüm aday adaylarını kendilerinden ayrı görmediğini belirten Soylu, “Hiçbir aday adayı arkadaşım için ne kötü konuşurum ne de konuştururum.Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır.
Benim çalışma sistemim böyle. Ben halkın içinde Çiğlili hemşerilerimle beraberim.
Aday Açıklamasından sonraki süreçte de bütün adayları ‘birolmaya’ davet ediyorum” dedi.

Bir buçuk yıldır kendisiyle hareket eden ve kendisine destek olan herkese seslenen Soylu, “1 yürek 1 yumruk olarak hedefe vuracağız
Amacımız İzmir’de CHP Çiğli’de en yüksek oyu almasıdır” ifadesini kullandı.

HALKA SORACAĞIZ
Adaylık çalışmalarını Ankara’da değil Çiğli’de yürüttüğünün altını çizen Soylu, “İnancım tamdır ki, diğer aday adayı arkadaşlarımızda aynı düşüncedir.Biz aday adaylık çalışmalarımızı CHP Genel Merkezin kapılarını aşındırarak değil; halkımızın kapılarını aşındırarak sürdürdük.Belediye Başkanı olduğumuz takdirde halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Bir buçuk yıldır aday adaylığı kampanyamız süresince bize gösterilen ilgi alakaya teşekkür ederiz. Unutmamak lazım ki CHP’nin isminin ortasında ‘halk’ vardır. Bu bizim çalışmalarımızda da böyle olmaya devam edecek. Halkın desteği ve onayı olmayan hiçbir çalışmayı Çiğli halkına dayatmayacağız” sözlerine yer verdi.

DEMOKRASİ MÜCADELESİNİN GÖZBEBEĞİ
Güzeltepe’nin demokrasi ve devrimci mücadele içindeki geçmişine değinen Soylu, “Türkiye’de bazı semtler vardır ki sembol olmuştur. İstanbul’da 1 Mayıs Mahallesi ile Armutlu, Ankara’da Tuzluçayır, İzmir’de Gültepe ve Çimentepe birer efsanedir. Burada yaşayan insanlar demokrasi mücadelesinde ağır bedeller ödemiştir. Belediye başkanı olmamız durumunda Güzeltepe’de yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarında halkla birliikte hareket edip ve buranın adını tekrar Çimentepe olarak düzeltip mahallemizde konulacak sandıkla da halkımızın onayına sunacağız. Halkın kabulü ile birlikte uygulamaya geçeceğiz” açıklamasını yaptı. Bizim kentsel dönüşüm anlayışımız rantını halkı ile paylaşan,komşuluk ilişkilerini bozmadan,yeşile ve halkımızın sosyal yaşam alanlarına değer veren bir anlayıştır.Size söz veriyorum ki “Çiğli’yi İzmir’in en büyük şantiyesi haline getireceğiz”.Bunu yaparken rantiyecilere geçit vermeyecek ve büyük bir iş istihdamı yaratacağız.” Dedi

AYAKKABI KUTUSUNUN HÜKMÜ YOK
Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini anlatarak, CHP’nin sürecin anahtarı olan güç olduğunu kaydetti Soylu sözlerini şöyle tamamladı:
“Türkiye, yakın zamanda çok önemli bir süreçten geçti ve geçmekte. Bu süreci çok iyi okumak gerek. Bizim Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na güvenimiz tam. CHP Genel Merkezi’nde ayakkabı kutularının hükümsüz olmasının huzuru ve güveni içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkla beraber, halk için bizim şiarımızdır.”


“ASIL RAKİBİMİZ FAŞİST AKP İKTİDARI”
Aday adaylığı için 1,5 yıllık süreçte yaptığı çalışmaları da özetleyen Birol Soylu, “Minibüslere verdiğimiz reklam uluslararası anlamda yankı buldu. Kahvaltılar düzenledik, işe giden kardeşlerimizi boyozlar ile uğurladık. Halen artan bir sevgi seli var. Çalışmalarımız son hızı ile devam etmekte. Tüm aday adayları partisi için çalışıyor. Herkes daha iyisini yapacağını iddia ediyor. Ancak biz bu işi daha iyi yapacağımızı iddia ediyoruz. Bizim yapacak çok fazla işimiz var” dedi ve objektif ve tarafsız tutumu için İlçe Başkanı Nihat Gültekin’e teşekkürlerini sunarak örgüte şu mesajı verdi; “Örgüt hepimizin örgütü. Örgütün sahibi halktır. Örgütün sahibi bireyler olamaz. Biz başkan olduğumuzda da örgütün işlerine her türlü yardım edeceğiz ama ilçe başkanlığı yapıp, onları kısıtlamayacağız.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.