Dolar 32,5801
%0.32
Euro 34,7772
%0.13
Altın 2.509,780
%1.02
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özuslu’dan Karşıyaka’ya müjde

Özuslu’dan Karşıyaka’ya müjde

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Karşıyaka Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Özuslu’dan Karşıyaka’ya müjdeli bir haber geldi.

  • Ege Postası
  • 17.05.2021 - 20:36

Karşıyaka Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda söz alan Özuslu, Karşıyaka’nın Zübeyde Hanım ve İnönü mahallelerinde taşkınları önleyecek bir çalışma yapılacağını belirterek, “Bugün burada Karşıyaka için iyi bir haberi paylaşmak istiyorum. İnönü ve Zübeyde Hanım mahallelerinde biliyorsunuz yağmur suyu hatlarının imalatı meselesi vardı ve geçtiğimiz günlerde ihaleler sonuçlandı. 6 kilometrelik hattı 7 milyon 400 bin TL bedel ödeyerek İzmir Büyükşehir Belediyesi yapacak. Bu hizmet, özellikle oradaki sel taşkınları için ciddi bir önlem olacak” ifadelerini kullandı. 

“SÖZER’İN ADINI YAŞATALIM”

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da konuşmasında, uzun yıllardır Karşıyaka Belediyesi’nde görev yapan tecrübeli gazeteci Sedat Sözer’in vefatından büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi. Tugay “Sedat Sözer kardeşimizin, çok değerli çalışanımızın vefatından duyduğum üzüntüyü bu vesileyle burada dile getirmek isterim, kendi adıma. Toprağı bol olsun, mekanı cennet olsun. Verdiği emekler için kendisine ve ailesine çok teşekkür ediyoruz. Tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz. Onun ismini kentimizde herhangi bir alanda yaşatmak da bizim için bir görev olacaktır. Bunu da bir ön düşünce olarak burada dile getirmek isterim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.