Dolar 32,4540
%-0.08
Euro 34,8164
%0.03
Altın 2.421,780
%-0.04
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den örgüte flaş uyarı: Bir daha bu konu hakkında konuşmayın

Yücel'den örgüte flaş uyarı: Bir daha bu konu hakkında konuşmayın

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bir süredir kamuoyunda devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekilliği seçimiyle ilgili tartışmalar üzerine konuya el atarak örgüte uyarılarda bulundu. Yücel, "Bu konu hakkında hiç bir meclis üyemizin basın ve kamuoyu üzerinden bir daha açıklama yapmamasını ve mesaj vermemesi hususunda, tüm meclis üyelerimizden ve belediye başkanlarımızdan gereğini rica ederim" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 19.02.2022 - 15:21

EGEPOSTASI – Son günlerde kamuoyunda Nisan ayında yapılacak olan İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekilliği seçimi öncesi Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün yaptığı bir açıklamada "Ben istiyorum, talibim. Bunun kararını meclis verecek" şeklindeki sözleri parti içinde tartışma başlatırken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, örgüte seçimin kamuoyu önünde konuşulmaması için uyarılarda bulundu.

Yücel’in il yönetimi, ilçe başkanları, belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin yer aldığı WhatsApp grubuna açıklama yaparak uyarıda bulundu.

Yücel, mesajında şu ifadelere yer verdi; 

“Değerli arkadaşlar, bir kaç gündür basın ve kamuoyu önünde bir "grup başkan vekilliği" tartışması başladı. Biz grup toplantılarımızda her konuyu konuşabiliriz. Ancak parti içi meselelerin basın ve kamuoyu önünde konuşulması ve tartışılması yanlıştır ve tüzüğümüze göre yasaktır. Bu durum demokrasiyle yada ifade özgürlüğüyle de çelişmez. O yüzden şu andan itibaren bu konu hakkında hiç bir meclis üyemizin basın ve kamuoyu üzerinden bir daha açıklama yapmamasını ve mesaj vermemesi hususunda, tüm meclis üyelerimizden ve belediye başkanlarımızdan gereğini rica ederim.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.